Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Можда е ситница, ама се нервирам вака кога ќе видам...
Значи, Бенитез не може да даде отказ, туку може да поднесе оставка, а можат да му дадат отказ.

Иначе, многу порано требаше да си иде Бенитез, не знам зашто сè уште се ебаваат со него, Ливерпул со овие играчи може многу подалеку да оди.

Не го сфакајте ова како провокација но...

Ливерпул воопшто не е на нивото од ланската сезона која избори најдобро место последниве неколку сезони...забоарвив и веке кој кикс е овој на Ливерпул...
Па добро бе човече слепи ли се тие од управата:uvo:искрено жал ми е за Стиви и такви играчи покрај него како Торес да не можат да освојат ПЛ се додека Бенитез е на кормило...се немало пари како да не.А доколку замине Бенитез сигурно и останатите шпанци како Торес во тимот ке си заминат:toe:(од моја гледна точка)

Не го сфакајте ова како провокација но...

Ливерпул воопшто не е на нивото од ланската сезона која избори најдобро место последниве неколку сезони...забоарвив и веке кој кикс е овој на Ливерпул...
Па добро бе човече слепи ли се тие од управата:uvo:искрено жал ми е за Стиви и такви играчи покрај него како Торес да не можат да освојат ПЛ се додека Бенитез е на кормило...се немало пари како да не.А доколку замине Бенитез сигурно и останатите шпанци како Торес во тимот ке си заминат:toe:(од моја гледна точка)

тоа е повеќе од сигурно дека Рафа кога ќе замине Торо,Аурелио,Риера,Маската и Реина нема да останат али сеа за еден Торес не е добро да си ја уништуваш сезоната со тренер кој не е посакуван ни од управа ни од фанови... новиот тренер ќе донесе и нови играчи се разбира... можеби не е паметно сега да се отпушти Рафа кај што и онака е изгубена сезоната па следниот тренер нема уопште да ја оправи бидејќи потребно му е време, а плус и оштета да му се плаќа.... според мое гледиште на лето дури пред почеток на СП Ливерпул мислам дека треба да тргнат по примерот на Англиската репрезентација и Челзи, а тоа е да донесат Италианец за тренер... Капело и Карло одлично се снаоѓаат на островот и ова би требало да биде повод за Ливерпул да го сторат истото... единствена одлука би било дали Манчини или Спалети да се ангажира:toe:

Повторно не тепавте..? Не го сваќајте за провокација,ама еден бирмингем да не се тепа на домашен терен....Треба одма да се преземат драстични промени...одма

Ja gledav utakmicata u Shankleys ( znaci za tie sto ziveat u Skopje , da si znaat za drug pat deka sekogas davaat Liverpool tamu) i mozam da kazam samo deka ednostavno nemame sreka . Imavme 10tina suta na gol , 2 stativi , bezbroj sansi , 70 posto posed na topka . Ama ete Birmingham od 3 akcii 2 gola dade. Za prviot gol e vinoven Skrtel , a za vtoriot delumno Reina . Kaj nas najdobro izigraa Johnson i N'gog(kojsto me demantirase i se pokaza kako prilicno dobar igrac , vikate za penalot izglumil , da toa e tocno no sepak treba da gledate od drugata strana , napravi dovolno dobar prodor za da protivnickata odbrana bide prinudena da napravi klizac vo svojot sesnaesetnik ) .
I pak ke kazam ne e Benitez kriv , sve bese dobro postaveno , igrata bese odlicna ama ete koga nejke nejke

YNWA

Све Океј ама, кој ќе му дава 25 милиони после:pos:

Немора да значи. Незнам како му гласи договорот, но претежно големите екипи кога потпишуваат договори со менаџери имаат и услови исто така од нивна страна. Пример ако му дадат отказ дека ќе му платат на пр 20 милиони но доколку не направи резултат како на пример ако не освои влез во лига на шампиони или некој трофеј да имаат право да му дадат отказ. Ако нема такво нешто во договорот менаџерите можат да уценуваат. Но за тоа ќе мораат да чекаат до крај на сезона затоа до крај можеби и ќе се смени нешто.

Како и да е сега за сега мислам дека неможат да го отпуштат затоа што сепак теоретски шанси има да освои нешто.

Убаво е да го гледам Н’гог да прикажува одлични партии, но лошо е кога тој ке биде единствената светла точка во тимот , кој ке не спасува од пораз!

Веке нема коментар, не знам ни самиот шо да кажам, стварно веке не знам шо се случува со нас, ова веке ми довага како сон, во кој ми е најголемиот кошмар и мислам дека кај и да е ке се разбудам и се ова нема да биде вака!

Еве ги головите!

http://www.mysoccerplace.net/video/liverpool-vs-birmingham-22

Ajde be se ke pomine...koga eden milan izleze od takva kriza i sega nema poraz,ke ja svrtite i vie...:smir:

Абе и ја на почеток бев Бенитез да си оди, ама факт е дека пола тим е осакатен а другата половина едноставно не ги бива оваа сезона. Кој сака нека дојде како тренер исти кур, нема да ги излечи ни Торес, ни Стиви, ни Аквилани, ниту пак ќе им ја врати формата на другиве играчи. Мислам дека сеа можеме само да се надеваме дека побрзо ќе се средат повредите и дека ќе се врати формата кај целиот тим. Нов тренер нема да го смени тоа. Како што читав можно е јенкиве да продадат дел од акциите и тие пари да ги убацат за купување играчи у јануари. Според мене тоа е најдоброто решение моментално, јебига ќе треба да се крпи некако до тогаш.

YNWA!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom