R
Rigel Kent
Гостин
Секогаш кога порелаксирано го очекуваш натпреварот испаѓа најдобро, не ти требаат нервозиOчекувам психички да скренам и да тепаме и да не тепаме!
Секогаш кога порелаксирано го очекуваш натпреварот испаѓа најдобро, не ти требаат нервозиOчекувам психички да скренам и да тепаме и да не тепаме!
Ти релаксирано да го очекуваш. Се зависи од тој натпревар.Секогаш кога порелаксирано го очекуваш натпреварот испаѓа најдобро, не ти требаат нервози
Da jas ke bidam relaksiranТи релаксирано да го очекуваш. Се зависи од тој натпревар.
Се зависи за Челзи, Баерн барем е сигурен за ЛШ и за следна сезона ако ништо друго.Ти релаксирано да го очекуваш. Се зависи од тој натпревар.
Да бе да завршиме во трите натпреварувања како runners up цела Немачка рамет ќе ни мава, настрана што ќе биде второ финале шо го губат и ќе ми треба недела дена за рехабилитација.Се зависи за Челзи, Баерн барем е сигурен за ЛШ и за следна сезона ако ништо друго.
Поарно ремет отколку Лига Европа.Да бе да завршиме во трите натпреварувања како runners up цела Немачка рамет ќе ни мава, настрана што ќе биде второ финале шо го губат и ќе ми треба недела дена за рехабилитација.
После ваква сезона сите сме психички скренатиOчекувам психички да скренам и да тепаме и да не тепаме!
Мене па 6 победи од 6 натпревари за Баерн дома ми изгледа доста солидно за БаернКолку е луда статистикава тоа е чудо едно. Не фаворитизира ни една екипа.
Според статистикава нерешено некако нај реално изгледа па победа на Баерн на пенали.
Само времето ќе покаже. Кој ќе преживее ќе раскажува
3days 17 hours....
Е па мене ми изгледа импресивно тоа што Челзи нема пораз 5 натпревари по ред во ЛШ а играше со Наполи,Бенфика и БарсаМене па 6 победи од 6 натпревари за Баерн дома ми изгледа доста солидно за Баерн
Се праам како да не сум го прочитал ова.Мора да им се даде пофалба на Челзи, со играње секој втор ден стигнаа до финале, освоија ФА и имаа доста добар скор во лигата. Е ова се физички - кондиционо спремни фудбалери.