Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .
Нема шанси да останеш релаксиран ако си фан на еден од тимовите во финалето. :P

Се зависи за Челзи, Баерн барем е сигурен за ЛШ и за следна сезона ако ништо друго.
Да бе да завршиме во трите натпреварувања како runners up цела Немачка рамет ќе ни мава, настрана што ќе биде второ финале шо го губат и ќе ми треба недела дена за рехабилитација.

Да бе да завршиме во трите натпреварувања како runners up цела Немачка рамет ќе ни мава, настрана што ќе биде второ финале шо го губат и ќе ми треба недела дена за рехабилитација.
Поарно ремет отколку Лига Европа. :eek:

сакам баерн да победи (само ради тоа што ме еба челзи со њукасл нека скапаат во ЛЕ заедно со моиве) иако некое језиво чувство ме јаде дека откога се пензионира пипо торес ќе биде новата бабарога на баерн

Еден инфографик за натпреварот Челзи-Баерн
http://chelseavsbayernmunich.com/

chelsea-vs-bayern-munich.jpg

Колку е луда статистикава тоа е чудо едно. Не фаворитизира ни една екипа.
Според статистикава нерешено некако нај реално изгледа па победа на Баерн на пенали.
Само времето ќе покаже. Кој ќе преживее ќе раскажува
3days 17 hours....

Колку е луда статистикава тоа е чудо едно. Не фаворитизира ни една екипа.
Според статистикава нерешено некако нај реално изгледа па победа на Баерн на пенали.
Само времето ќе покаже. Кој ќе преживее ќе раскажува
3days 17 hours....

Мене па 6 победи од 6 натпревари за Баерн дома ми изгледа доста солидно за Баерн ;)

Мене па 6 победи од 6 натпревари за Баерн дома ми изгледа доста солидно за Баерн ;)
Е па мене ми изгледа импресивно тоа што Челзи нема пораз 5 натпревари по ред во ЛШ а играше со Наполи,Бенфика и Барса :D

Мора да им се даде пофалба на Челзи, со играње секој втор ден стигнаа до финале, освоија ФА и имаа доста добар скор во лигата. Е ова се физички - кондиционо спремни фудбалери.

Мора да им се даде пофалба на Челзи, со играње секој втор ден стигнаа до финале, освоија ФА и имаа доста добар скор во лигата. Е ова се физички - кондиционо спремни фудбалери.
Се праам како да не сум го прочитал ова. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom