- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.897
Јас не знам што го кошта Берло да наместе една 2/1 30 коеф и да ставе 3 мил а да земе 90 мил и ете пари.
Јас не знам што го кошта Берло да наместе една 2/1 30 коеф и да ставе 3 мил а да земе 90 мил и ете пари.
Во следниве 10 дена ќе се знае, имаше само изјава на агентот на Аквилани дека сакал да остани во Милан.Имат нешто инфо за Аквилани, ќе го откупат, нема?
Eмануелсон ќе игра како леб бек,ако остане Алегриус..Лев бек нема да се купува во план им да го вратат Дидак Вила, а Квинс Парк сакале да го одкупат Таиво за 4-5 милиони.
Знам ја прочитав изјавата на Алегри сабалјево, така да Емануелсон, Антонини и евентуално ако го вратат Дидак ќе имаме тројца и затоа не планираат да трошат пари за лев бек.Eмануелсон ќе игра како леб бек,ако остане Алегриус..
Затоа што муабетите околу местење на натпревари најчесто се во стилот ’Како малиот Ѓокца ја замислува вселената’.Јас не знам што го кошта Берло да наместе една 2/1 30 коеф и да ставе 3 мил а да земе 90 мил и ете пари.
Се повреди он на последниот, или претпоследниот натпревар. Но и онака со оваа повреда се гледа дека е за во МиланМонтоливо аут 15-20 дена поради повреда. Уште недојден во Милан се повреди.. ама ај да незборим предвреме
Уште Харгривс треба да го купиме и комотно може штаки да си ставиме до амблемотСе повреди он на последниот, или претпоследниот натпревар. Но и онака со оваа повреда се гледа дека е за во Милан
Нејмар или ќе биде најдобар во европа или тотално ќе се изгуби.Има брзина,дриблинг,техника,шут т.е има се што поседува еден Бразилец ама да не испадне Пато 2 дел.Од тоа што јас го имам видено малиот прави растур низ Бразил и ако истото го прави низ Европа тогаш несмее да се штедат пари на еден ваков играч.Задњиот период почнав да пратим Бразилско првенство (заради спортскав), и иако на почеток бев скептик за детево и мислев дека е страшно исфорсиран, видов дека уопште не е таке, и дека Нејмар за 2-3 сезоне ќе биде у класа со Меси и Роналдо, плус увек бразилците успевале кај нас, овја да се земе и наредни 10 године за крилен шпиц/шпиц/полушпиц !
Ама е скуп за нашиве којзнае дали и Гансо ќе го земат, иначе и за него имам само пофални зборови, одличен осет за пас, влечење и правење на акција и осет, страшен осет за простор !
И јас сакам да и го зачукам на жената му па више чим почнале да искажуваат желби сакам и мене да ме земат во обѕирВо следниве 10 дена ќе се знае, имаше само изјава на агентот на Аквилани дека сакал да остани во Милан.
Иначе неофицијално нашиве испратиле понуда за Стротман од 8 милиони а ПСВ барале 11, а и Бомел разговарал со него за да дојди во Милан.