Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Јас не знам што го кошта Берло да наместе една 2/1 30 коеф и да ставе 3 мил а да земе 90 мил и ете пари. :icon_lol:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Јас не знам што го кошта Берло да наместе една 2/1 30 коеф и да ставе 3 мил а да земе 90 мил и ете пари. :icon_lol:

А мислиш не местат ? :eek:

Иначе ја сум за трампа Робињо-Гансо.

Ќе дрма напред триото Гансо-Касано-Ибра, топката ќе им ја кријат! :)

Позади нив Боатенг, Стротман, Ночерино/Монтоливо,

и назад Абате,Мексес,Силва, Коларов!!

Можеби имате нешто против Мексес али додека играа како пар Силва и Мексес беше
брилијантен! Откога се повреди Силва,почна да тоне и Филипче :)

Значи Гансо е глава за глава со Робињо.
Само треба да се купат Стротман и Коларов, едно 25-30милиончиња треба да се фрлат.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Монтоливо аут 15-20 дена поради повреда. Уште недојден во Милан се повреди.. ама ај да незборим предвреме:icon_lol:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Имат нешто инфо за Аквилани, ќе го откупат, нема?

Член од
12 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
402
Имат нешто инфо за Аквилани, ќе го откупат, нема?
Во следниве 10 дена ќе се знае, имаше само изјава на агентот на Аквилани дека сакал да остани во Милан.

Иначе неофицијално нашиве испратиле понуда за Стротман од 8 милиони а ПСВ барале 11, а и Бомел разговарал со него за да дојди во Милан.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Толку сте сигурни во овој Астори па одма би го ставиле во прв тим ? Искрено многу го немам гледано ама од тоа што го имам видено не гледам како ќе придонесе повеќе од Мексес или Јепес во тандем со Силва.
Кога веќе почнавме со желби да си пишам и јас ... :)
Голман: Лорис или Макрети
Стопер: Kомпани
Лев бек: Кришито,Коларов,Шмелзер(мислам вака беше од Дортмунд)
Средина: Ласана Диара,Кагава,Гансо
Напад: Хулк или Тевез/Балотели под услов да се смират.

Член од
12 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
402
Лев бек нема да се купува во план им да го вратат Дидак Вила, а Квинс Парк сакале да го одкупат Таиво за 4-5 милиони.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Лев бек нема да се купува во план им да го вратат Дидак Вила, а Квинс Парк сакале да го одкупат Таиво за 4-5 милиони.
Eмануелсон ќе игра како леб бек,ако остане Алегриус..

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Антонини изгледа ке го вратат на природната десна бековска како замена за Абате.
Емануелсон и Дидак Вила ке играат за лев бек, со можност да дојде Кришито и да се направи некаква ротација.

Ако не купат треквариста летово отиде пак јабана...

Член од
12 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
402
Eмануелсон ќе игра како леб бек,ако остане Алегриус..
Знам ја прочитав изјавата на Алегри сабалјево, така да Емануелсон, Антонини и евентуално ако го вратат Дидак ќе имаме тројца и затоа не планираат да трошат пари за лев бек.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.954
Затоа што муабетите околу местење на натпревари најчесто се во стилот ’Како малиот Ѓокца ја замислува вселената’.

Инаку да, зошто не намести, не мора со 2/1, може да намести и 1-1 на големи пари (не мора ништо екстремно)!? Само што муабетите околу местење што си ги вртиме не се многу блиску до реалноста.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Монтоливо аут 15-20 дена поради повреда. Уште недојден во Милан се повреди.. ама ај да незборим предвреме:icon_lol:
Се повреди он на последниот, или претпоследниот натпревар. Но и онака со оваа повреда се гледа дека е за во Милан :icon_lol:

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.071
Поени од реакции
7.029
Се повреди он на последниот, или претпоследниот натпревар. Но и онака со оваа повреда се гледа дека е за во Милан :icon_lol:
Уште Харгривс треба да го купиме и комотно може штаки да си ставиме до амблемот :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Задњиот период почнав да пратим Бразилско првенство (заради спортскав), и иако на почеток бев скептик за детево и мислев дека е страшно исфорсиран, видов дека уопште не е таке, и дека Нејмар за 2-3 сезоне ќе биде у класа со Меси и Роналдо, плус увек бразилците успевале кај нас, овја да се земе и наредни 10 године за крилен шпиц/шпиц/полушпиц !

Ама е скуп за нашиве којзнае дали и Гансо ќе го земат, иначе и за него имам само пофални зборови, одличен осет за пас, влечење и правење на акција и осет, страшен осет за простор !
Нејмар или ќе биде најдобар во европа или тотално ќе се изгуби.Има брзина,дриблинг,техника,шут т.е има се што поседува еден Бразилец ама да не испадне Пато 2 дел.Од тоа што јас го имам видено малиот прави растур низ Бразил и ако истото го прави низ Европа тогаш несмее да се штедат пари на еден ваков играч.
Гансо како би се уклопил кај нас на онаа позиција позади напаѓачите тоа е чудо невидено.Со таков осет за пас каков што има тој ретки се играчите што можат да се пофалат со таа особина.Како што ни фали на нас техничар да дојде овој има секундарно да го пополни местото на Сидорф и Прило.

Да е до мене Пато и Робињо одма ги давам за овие двајца.Робињо полека го фаќаат оние ‘‘кризни бразилски години‘‘ плус со онаква завршница е жив срам што го носи дресот на Милан.Пато е млад али кога нешто не бива значи не бива и готово.Заради таа толеранција со неговите години годинава останавме само со Ибра како единствен напаѓач зошто Робињо е далеку од напаѓач,играше принудно таму.Пато има талент и се што е потребно за да биде број 1 напаѓач во свет ама заради они повредите негови жалам што зимоска не го сменивме за Тевез дури и летово да му текнеше дека сака да се врати во Аргентина.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Во следниве 10 дена ќе се знае, имаше само изјава на агентот на Аквилани дека сакал да остани во Милан.

Иначе неофицијално нашиве испратиле понуда за Стротман од 8 милиони а ПСВ барале 11, а и Бомел разговарал со него за да дојди во Милан.
И јас сакам да и го зачукам на жената му па више чим почнале да искажуваат желби сакам и мене да ме земат во обѕир

Kajgana Shop

На врв Bottom