Знаат и они како е, 2008ма финалето лш. Јас затоа не ги чепкамНа вас ви е интересно, ама само ние знаеме како ни беше во неделата...
"I now hope the Arsenal fans can get on with their lives and forget me, they should celebrate their third-place achievement and I will focus on winning titles."
Па богами и немаат конкуренција.И избрани се најдобриот менаџер и фудбалер за 20 години од ПЛ очекувано тоа се
Сер Алекс Фергусон и Рајан ГигсПрегледај го приврзокот 43361
Ова е низок удар од француска пицајзла што се рока у чмар а притоа те прави будала дека не зема пари за истото, абе бегај таму"I now hope the Arsenal fans can get on with their lives and forget me, they should celebrate their third-place achievement and I will focus on winning titles."
И самиот имаше изјава пред некое време у италијански весник дека сака да тренира некоја екипа од ПремиерИскачаат информации демек Капело во Челзи..
Највеќе сакам да остане РДМ, но ако веќе го менува Роман добар избор би бил Капело, но во случај Гвардиола да го донесе е тогаш би гледале очај од Челси!Искачаат информации демек Капело во Челзи..
Од Bloodzeed-интернетбизнисменот по хоби твитерџија?Искачаат информации демек Капело во Челзи..
Тој треба да е за Ливерпул, простено му е него.Поголем дебил од овој Дурам од Токспорт нема!!
Па не гледа фудбал од 2003 г. за да е за некој друг, јеби га.Тој треба да е за Ливерпул, простено му е него.
Апсолутно.Па не гледа фудбал од 2003 г. за да е за некој друг, јеби га.
Знам. По твоите изјави дека „сезоната е пропадната за Челзи“ и дека „не постојат теоретски шанси тимот да освои ЛШ“ ниту пак има начин „да се спаси сезоната“, додека „се прашуваш зошто воопшто го гледаш Челзи“, сосема е реално и разбирливо да правиш што било, отколку да го гледаш Финалето од ЛШ.Апсолутно.
Ја да сум на негово, в сабота место да го гледам финалето од ЛШ 2012, ќе гледам снимка некое финале на Ливерпул кое го решил Далглиш со негов гол. И истото ќе го коментирам во живо на токспорт-радиото, мислам дека така Дурам ќе привлече повеќе нови млади фанови отколку што тоа го прават играчите на Ливепрул на терен.