Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Ja nemam slikata no sostavot na United bese kupen za povekje pari od onoj na City koga izgubija 1-6. City potrosi pari na mnogu fudbaleri od koi mora da se oslobodi - Santa Cruz uste e niven igrac. Pa koga ke se setam na site fudbaleri sto gi smenija sezonive...Petrov, Robinho, Jo...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Добро,кај е Розенберг ? :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Почнав да станвам искомплексиран, од Вас. Жими се. Од сите Вас.

Ако едни напишат дека Ливерпул се подобри, овие од Јунајтед му враќаат со комплекси. (Хинт: Враете се ко ќе имате 18).
Ако едни напишат дека Арсенал се подобри, овие од Јунајтед му враќаат со комплекси (Хинт: 8).
Ако едни напишат дека Јунајтед се подобри, Ливерпул му враќа стигнете не во титули ( Хинт: Вкупен број на титули).
Ако едни напишат дека Челзи се подобри, овие од Арсенал му враќаат немате историја. (Хинт: Лондон бил наш (жими кур.в) ).
Ако едни напишат дека Сити е најдобар, сите овие други му се смеат, освен оние, нормално кои тргаат сеир.

Ако уште еден го спомни зборот комплексиран, одма мавам hide, мајке ми. Сите сме убај, за прикажвање за другите, а не се гледаме себеси какви се и што сме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Почнав да станвам искомплексиран, од Вас. Жими се. Од сите Вас.

Ако едни напишат дека Ливерпул се подобри, овие од Јунајтед му враќаат со комплекси. (Хинт: Враете се ко ќе имате 18).
Ако едни напишат дека Арсенал се подобри, овие од Јунајтед му враќаат со комплекси (Хинт: 8).
Ако едни напишат дека Јунајтед се подобри, Ливерпул му враќа стигнете не во титули ( Хинт: Вкупен број на титули).
Ако едни напишат дека Челзи се подобри, овие од Арсенал му враќаат немате историја. (Хинт: Лондон бил наш (жими кур.в) ).
Ако едни напишат дека Сити е најдобар, сите овие други му се смеат, освен оние, нормално кои тргаат сеир.

Ако уште еден го спомни зборот комплексиран, одма мавам hide, мајке ми. Сите сме убај, за прикажвање за другите, а не се гледаме себеси какви се и што сме.
А кај во оваа логика се Тотенхем?
Многу нормално ги нема кога сте искомплексирани од нив...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
А кај во оваа логика се Тотенхем?
Многу нормално ги нема кога сте искомплексирани од нив...
Јас, искрено сум искомплексиран од Асуе Екото. Не е можно, колку грда фризура има... :)))))))))))))))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ja nemam slikata no sostavot na United bese kupen za povekje pari od onoj na City koga izgubija 1-6. City potrosi pari na mnogu fudbaleri od koi mora da se oslobodi - Santa Cruz uste e niven igrac. Pa koga ke se setam na site fudbaleri sto gi smenija sezonive...Petrov, Robinho, Jo...
Кој состав, рандом избраните најефтини од Сити и најскапите од кај нас и демек првите 11 поскапи? :) Гледам го вметнале и Бербатов у стартната само зашто настапи против Свонси пошо така некој му одговара, а се знае кој беше првотимец цела сезона :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Зашо е избришан ДЕГЕНСКИОТ текст од женскиот фан на манчестер кој го ставив?
--- надополнето: 16 мај 2012 во 03:40 ---
http://manutd-macedonia.com/sites/manu/index.php/2010-09-30-12-50-48/2160-2012-05-15-21-53-39.html
Можноста да се плати играта, да се купи наградата (Кај се купува наградата, дај и јас да одам да ја купам ?!?! ). Да ѝ се изнасмееш на маката да ѝ се израдуваш на лицемерната титула (Лицемерна титула со 6-1 на олд Трафорд ?!?!) ...тоа го можат само најлошите. А со нив нема потреба да се натпреваруваш, некој е таков создаден. Со подарени пари и прескапи купени играч(к)и не се прави ништо повеќе од лажна копија на оригиналот. :)pos:)

:facepalm:
--- надополнето: 16 мај 2012 во 03:44 ---
Нека не ви е срам, не го тргајте, да видат и другиве луѓе какви келеши сте...
--- надополнето: 16 мај 2012 во 03:46 ---
"Вистинската слава се заслужува, не се подарува"

:vozbud: 6-те парчиња на олд трафорд беа подарени ? :vozbud::vozbud:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па пиши и на неа, ја знаеш која е, шо пишуваш тука кога и ние се сложуваме со тебе? :) inb4 не сум бришела јас.

G

Gray Foxx

Гостин
Зашо е избришан ДЕГЕНСКИОТ текст од женскиот фан на манчестер кој го ставив?
--- надополнето: 16 мај 2012 во 03:40 ---
http://manutd-macedonia.com/sites/manu/index.php/2010-09-30-12-50-48/2160-2012-05-15-21-53-39.html
Можноста да се плати играта, да се купи наградата (Кај се купува наградата, дај и јас да одам да ја купам ?!?! ). Да ѝ се изнасмееш на маката да ѝ се израдуваш на лицемерната титула (Лицемерна титула со 6-1 на олд Трафорд ?!?!) ...тоа го можат само најлошите. А со нив нема потреба да се натпреваруваш, некој е таков создаден. Со подарени пари и прескапи купени играч(к)и не се прави ништо повеќе од лажна копија на оригиналот. :)pos:)

:facepalm:
--- надополнето: 16 мај 2012 во 03:44 ---
Нека не ви е срам, не го тргајте, да видат и другиве луѓе какви келеши сте...
--- надополнето: 16 мај 2012 во 03:46 ---
"Вистинската слава се заслужува, не се подарува"

:vozbud: 6-те парчиња на олд трафорд беа подарени ? :vozbud::vozbud:
Само прочитај ја "анализата": како да ја победиме Барселона, на една локална велешка бештија.
Комедии... :icon_mrgr:
Едит:
http://manutd-macedonia.com/sites/manu/index.php/2010-09-30-12-50-48/860-8-.html
3. Игра со три дефанзивни играчи
Манчестер секогаш игра со четворица одбранбени фудбалери. Тоа функционира во Англискиот фудбал но тоа што може да ја запре Барселона дефинитивно се играчите од средниот ред. Тројца одбрамбени играчи и појачан среден ред е она што му треба на Манчестер. Феноменалните нови играчи на пример Јанг, донесоа нова свежина и младост во тимот. Доколку се умртви играта во средината на теренот Барселона се помалце ке биде опасна по голот, а Манчестер ке биде оној што постојано ке создава шанси.
:icon_lol: :icon_mrgr:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Подобро да читаш за Сека Алексиќ него ова. Панче Малдини работава.

G

Gray Foxx

Гостин
Подобро да читаш за Сека Алексиќ него ова. Панче Малдини работава.
Е љубавииии...
Е ваа е репер на локалните квази фанови за тоа каков фан треба да се биде.
Бидејќи сакаат да ја ебат, гнасно.
Има уште два тројца ретарди у "главните" што организираат заедничко следење, ама нивната фудбалска писменост е за у друга прилика. Кога ќе имаме пак време за губење. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom