Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .
Можеби, особено ако Есиен е стартер за Челзи, очај.
Сепак сметам на Микел и Лампард тука, со Калу и Мата тука некаде. Уште кои двајца во тој дел, ќе видиме, зависи од многу работи, како на пример од таа да има потреба Дрогба да игра централно во одбрана.
Ке видиме сепак е финале и се е можно ова е фудбал и баш затоа јас верувам дека можеме да тепаме, кога од Наполи негатива се вративме и Барселона ја победивме со играч помалку 60 минути зошто да не одиграме и маестрално и со Баерн!

l0kQF.png

Новото лого на Тотенхем за оваа Недела :)
--- надополнето: 14 мај 2012 во 19:05 ---
Форум на Тотенхем
http://www.tottenhamhotspurs.tv/for...munich-support-thread-fcuking-do-chelsea.html

Страствени навивачи на Баерн
that little cnut whilshite on twitter saying all goons will be chav fans next week,hope he gets an infection and his leg falls off the pox

Ни крив ни должен треба да навивам за Баерн:cautious:

Подобри шанси гледам за Баерн, 60:40 поред мене.

that little cnut whilshite on twitter saying all goons will be chav fans next week,hope he gets an infection and his leg falls off the pox
Da fuq did i just read? Глупи англичани нишо не разбрав.
--- надополнето: 14 мај 2012 во 22:46 ---
Подобри шанси гледам за Баерн, 60:40 поред мене.
Du weist das wir die besten. :D

Da fuq did i just read? Глупи англичани нишо не разбрав.
--- надополнето: 14 мај 2012 во 22:46 ---

Du weist das wir die besten. :D

Вилшер на твитер пишал дека сите фанови на Арсенал (goons) во сабота ке бидат за Челзи (chavs :eek::eek: ) и сега овој му посакува све најдобро :D:D

Почнаа да си играат од Баерн. Прво рекоа дека Швајни не е сигурен за финалето, а после и излегуваат со изјави како "Ако Барса неможеше да го победи Челзи, како би го направиле тоа ние?" и како Челзи е подобар тим од Барса и од Баерн. :ROFLMAO:

Почнаа да си играат од Баерн. Прво рекоа дека Швајни не е сигурен за финалето, а после и излегуваат со изјави како "Ако Барса неможеше да го победи Челзи, како би го направиле тоа ние?" и како Челзи е подобар тим од Барса и од Баерн. :ROFLMAO:

А Баерн го победи Реал, Реал ја победи Барса... :icon_lol:

Коментаторот на канал 5 од овоа видеото на јутјуб изгледа ќе да е тешка искомплексирана будала. :гомце:
Му се лутат на Платини :icon_mrgr: :P
156236_10150868398330435_280286715434_12247778_1317810424_n.jpg

Исто и на Ливерпул навивачите пееја кога ги елиминиравме Јунајтед пред 2 години. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom