не можам да го поврзам сега телефонов .. кога го редам усб кабелот ми се уклучува..И што после ?
И мене ми се има случено исто и го оправив. Побарај по форумите.не можам да го поврзам сега телефонов .. кога го редам усб кабелот ми се уклучува..
Пробај форматирај гоИмам проблем со xperia x8. Значи ќе го заклучам телефонот и ќе се исклучи екранот, но по некое време сам ќе се вклучи и не се гаси воопшто, а телефонот си е заклучен
И каков ефект би имало бришењето фајлови со екранот?Пробај форматирај го
Никаков и тоа што викаш ... користи си го така супер ти еИ каков ефект би имало бришењето фајлови со екранот?
И како да го форматирам? Мислиш на мемориската само или? Не се разбирам толкуНикаков и тоа што викаш ... користи си го така супер ти е
И како да го форматирам? Мислиш на мемориската само или? Не се разбирам толку
Чекај малку, а нели оди преку ставање код во телефонот?Можеш и дома али малце аку утнеш,тури му пепел на телефонот.
Затоа однеси си го во било која мобилара,за 200-300 днеари ќе го средат
Motorola W377! Te molam brat pomogni mi ;( Ne e zamene za baba mi e im treba za vo selo koga odat da se slushame. Imame kartica, ama drugiot telefon go gasat oti zadrzuvaat na crveno kopce. ovoj deka na preklop samo otvori zatvori javi se aj те молам помогнипријател кажи шо телефон имаш ?
Не не не,скроз погрешно.Чекај малку, а нели оди преку ставање код во телефонот?
Motorola W377! Te molam brat pomogni mi ;( Ne e zamene za baba mi e im treba za vo selo koga odat da se slushame. Imame kartica, ama drugiot telefon go gasat oti zadrzuvaat na crveno kopce. ovoj deka na preklop samo otvori zatvori javi se aj те молам помогни
Како нема усб ? Ти имаш ли кабел ? Не ти се исплати да го отклучуваш телефонов, за декодирање 500 ќе ти земат, телефонов не вреди толку, или преку имеи исто треба да си купиш сериски, само со усб и бокс ако имашНе не не,скроз погрешно.
Треба преку УСБ кабел,а пошто овој телефон нема УСБ,искрено незнам како би одело