Зошто бе да форматираш?Пробав и со Рекува, и со ЕАСУС и пак нејќеше, уопште не го наоѓа My Documents фолдерот.
Ќе го форматирам, друго чаре негледам.
Не видов нигде дали проба со System restore..
Зошто бе да форматираш?Пробав и со Рекува, и со ЕАСУС и пак нејќеше, уопште не го наоѓа My Documents фолдерот.
А .mkv ќе може?Ако филмот ти е Divx (Avi) Не може.
Има, GetDataBack http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm, само ќе си најдеш полна верзија
Ststem restore не враќа избришани работи, само сетинзи.Зошто бе да форматираш?
Ако на филмот има ПРИЛЕПЕНО превод, тогаш нема никакво "вадење" на превод затоа што не е логично и не постои такво нешто.Не знам дали ми е прашањето на место, ама не знаев каде да се обратам. Сакам да извадам subtitle (.srt file) од филм. Значи преводот ми е залепен за филмот и не може да се исклучи. Дали постои некоја програма што може да ги раздели филмот и преводот (subtitle-от) на два различни фајла. (.срт и .ави.)?
Не, само од ДВД.А .mkv ќе може?
Полека бе другар, најлесно е формат (т.е. Преинсталација не е формат) Што од тие проба, со демо верзии нема да извлечеш ништо. Ако си исталирал еден куп работи после бришењето, шансите се многу мали, да не ти даваме лажна надеж (посебно игра ако е некоја). И Recuva и GetDataBack, сум ги користел даваат добри резултати.Пробав и со Рекува, и со ЕАСУС и пак нејќеше, уопште не го наоѓа My Documents фолдерот.
Ја имаш најновата верзија ? Симни ја од google.com/chrome и инсталирај ја (така ништо нема да се избрише). Друга опција што можеш да ја пробаш е да направиш акаунт на гугл, да го синхронизираш со хромот (лозинки,историја,букмаркс и слично) па потоа реинсталирај го, и откако ќе се најавиш со тој акаунт сите работи повторно ќе се врататИмам проблем со google chrome,несака да ми ги памти пасвордите што ми се зачувани и сеа на секое ново уклучување на пример на кајгана морам да пишам јузер и пасс!!! Несакам да го реинсталирам затоа што имам многу линкови зачувано,ако може некој да ми каже како да ги сочувам линковите пто ми се зачувани ќе го реинсталирам!Или пак некое друго чаре!
Точно, добра идеја.Ја имаш најновата верзија ? Симни ја од google.com/chrome и инсталирај ја (така ништо нема да се избрише). Друга опција што можеш да ја пробаш е да направиш акаунт на гугл, да го синхронизираш со хромот (лозинки,историја,букмаркс и слично) па потоа реинсталирај го, и откако ќе се најавиш со тој акаунт сите работи повторно ќе се вратат
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2400801,00.aspИмам AsRock P45TS ... http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P45TS
- Во моментов имам 4Gb (2*2Gb) ddr2 800Mhz ..... А оваа плоча подржува ddr3 1333Mhz.
- Што ке добијам ако сменам од ddr2 во ddr3 ... ???
Проблемот е тоа што немав направено бек-ап. Пробав со сите можни фолдери, но ниту еден не ми ги враќа целосно податоците, плус со Рекува му стои статус на Unrecoravable.Зошто бе да форматираш?