Помош, софтверски проблеми и совети

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
System/Computer Maintenance дан работи во позадина? Тој обично прави вакви проблеми..​

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
-Ми се случува скоро секој ден веќе да ми се укочи компијутерот и морам да правам рестарт, што може да зеза?

-Кога ќе играм некоја игра наедаш се појавува црн екран и одма се враќа во нормала. Ова беше вака и на предходниот Windows..?!
Иначе Win7 користам.
Симни најнови драјвери за твојата графичка, одкако ќе ги избришеш старите од контрол панел, рестартирај, па после ичисти во регистри со Ccleaner па тек после инсталација на новите драјвери.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џабе, пробав со тој програм и пак нејќеше.
Мене цел фолдер My Documents ми фали, дури го рестартирав и компјутерот за да се врати и пак нејќеше, реков да пуштам ФИФА да наместам сетинзи и креира нов фолдер, и ФИФА нејќеше да се пушти, се гасеше.
recuva?

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
Не знам дали ми е прашањето на место, ама не знаев каде да се обратам. Сакам да извадам subtitle (.srt file) од филм. Значи преводот ми е залепен за филмот и не може да се исклучи. Дали постои некоја програма што може да ги раздели филмот и преводот (subtitle-от) на два различни фајла. (.срт и .ави.)?

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Здраво луѓе, ми треба некое програмче како да отворам .mobi file. Симнав книга од интернет и ми е во тој фајл. Би сакал ако е можно да го конвертирам во пдф.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Не знам дали ми е прашањето на место, ама не знаев каде да се обратам. Сакам да извадам subtitle (.srt file) од филм. Значи преводот ми е залепен за филмот и не може да се исклучи. Дали постои некоја програма што може да ги раздели филмот и преводот (subtitle-от) на два различни фајла. (.срт и .ави.)?
Ако филмот ти е Divx (Avi) Не може.
Си го избришав My Documents по грешка, и тоа со shift+delete, има начин да го вратам?
Бидејќи таму ми се фајлвоите од ФИФА од кариера, кој ќе игра пак од почеток.
Прегледај го приврзокот 43266
Има, GetDataBack http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm, само ќе си најдеш полна верзија

H

HoT IcE

Гостин
Пробав и со Рекува, и со ЕАСУС и пак нејќеше, уопште не го наоѓа My Documents фолдерот.
Ќе го форматирам, друго чаре негледам.

Kajgana Shop

На врв Bottom