Како да проверам тоа ?System/Computer Maintenance дан работи во позадина? Тој обично прави вакви проблеми..
Симни најнови драјвери за твојата графичка, одкако ќе ги избришеш старите од контрол панел, рестартирај, па после ичисти во регистри со Ccleaner па тек после инсталација на новите драјвери.-Ми се случува скоро секој ден веќе да ми се укочи компијутерот и морам да правам рестарт, што може да зеза?
-Кога ќе играм некоја игра наедаш се појавува црн екран и одма се враќа во нормала. Ова беше вака и на предходниот Windows..?!
Иначе Win7 користам.
recuva?Џабе, пробав со тој програм и пак нејќеше.
Мене цел фолдер My Documents ми фали, дури го рестартирав и компјутерот за да се врати и пак нејќеше, реков да пуштам ФИФА да наместам сетинзи и креира нов фолдер, и ФИФА нејќеше да се пушти, се гасеше.
Уште не заврши работа?^
незнам да се снајдам со ова
Ти пратв рег. фајл што ќе ти го реши проблемот. После тоа скенирај со наредниот линк.не сеуште не завршив работа
Ако филмот ти е Divx (Avi) Не може.Не знам дали ми е прашањето на место, ама не знаев каде да се обратам. Сакам да извадам subtitle (.srt file) од филм. Значи преводот ми е залепен за филмот и не може да се исклучи. Дали постои некоја програма што може да ги раздели филмот и преводот (subtitle-от) на два различни фајла. (.срт и .ави.)?
Има, GetDataBack http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm, само ќе си најдеш полна верзијаСи го избришав My Documents по грешка, и тоа со shift+delete, има начин да го вратам?
Бидејќи таму ми се фајлвоите од ФИФА од кариера, кој ќе игра пак од почеток.
Прегледај го приврзокот 43266