Протести во Скопје - Идентификувани 12 радикали од петочните протести

Статус
Затворена за нови мислења.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
aj potvrdi mi ti togas deka tie se ubijcite. nikoj od stranskite ambasadori ne ja pofali akcijata "monstrum" pa ne ocekuvaj deka jas ke napravam takvo nesto
А шо треба странски амбасадор да каже дека убијците се лепотани ? Кој кур се амбасадорите ? ова си е дела на МВР , внатрешен проблем.

Колку повеќе докази ви требат бре дека убијците се албанци , а ??? Или ќе се правите на удрени ко и секогаш ??

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
nikoj ne rece deka ovie ne se ubijcite. no bez da bide potvrdeno od sudot ke bide samo predpostavka. kako dvata slucaja sto mn pokasno bea reseni sopot i rastanski lozja.
Ова ни Монти Пајтон не го може.Одма излеговте на протест за нивно ослободување иако истрагата уште не е завршена,самите викавте они не се убијци,а не дадовте ни делче доказ,ни сведоци,ни алиби,ни потврда за нивна невиност.

Но не бери гајле,кога ќе заврши процесот и кога абдаливе ќе загнијат доживотно во затвор каде Фрицл и компанија ќе им прават аналки ќе направам една масовна активност дека едно 10 000+ албанци(нема да ви ја кријам етничката припадност) си ги окрвавија рацете заедно со убијците.Веста ќе им ја пренесувам на сите мои пријатели надвор од Македонија,сакам светот да знае каков гаден народ живее на планетата земја.

Од денот на пресудата нема да ве викам рамковни,Албанци,шипци итн.Убијци на деца подобро ви прилега.И од тоа нема никогаш да избегате и со таа етикета ќе си живеете до самиот крај.

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
Точно така.
У тој случај кој ти дава тебе за право да се дрзнуваш да излагаш на протест и да донесуваш одлуки кој е виновен а кој не!?
nie sme eden za site, site za eden.
tuka ne pagjaat i ubicite, nemoj da me svakjas pogresno :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.714
Вие немате мозок у тој случај.
Чим дозволувате да ве возат ко шо ќе им текне на некои поединци, ништо друго не може да се констатира.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.174
Поени од реакции
84.019
Најголема иронија е некој да ти убие дете на најгоем празник, за после да излезе на улица да те тепа, за да го ослободиш убиецот?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
ne se krieme doma nie izglegovme poveke od 25 iljadi. vie koga trebase da izlezete brojkata ne stigna do 100.
tolku ve ima ili ne go podrzuvate protestot?
--- надополнето: 14 мај 2012 во 16:04 ---
Не го подржуваме протестот затоа што МВР работи на случајот. И не беа 100 туку 50 тинејџери во саботата. И се гордеете што излеговте толку. Леле "понижени сме" од вашата бројка. Браво

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Вие немате мозок у тој случај.
Чим дозволувате да ве возат ко шо ќе им текне на некои поединци, ништо друго не може да се констатира.
Зомбиња.. безмозочни роботи .. функционално тело , нефункционален мозок ..

Па и згора вчера оној духот сосекира која ја тресна онаа : Ако не ви се допаѓа тука , пакувајте куферите .. јеботе , лепотани да ми кажуват у сопствена држава да пакувам куфери .. и после се чудат зашо толку омраза спрема нив ..

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
aj potvrdi mi ti togas deka tie se ubijcite. nikoj od stranskite ambasadori ne ja pofali akcijata "monstrum" pa ne ocekuvaj deka jas ke napravam takvo nesto
ЕУ побара да прекинат вашите протести и да оставите МВР да си ја заврши работата.Или и ЕУ не ви се релевантни?

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
Ова ни Монти Пајтон не го може.Одма излеговте на протест за нивно ослободување иако истрагата уште не е завршена,самите викавте они не се убијци,а не дадовте ни делче доказ,ни сведоци,ни алиби,ни потврда за нивна невиност.

Но не бери гајле,кога ќе заврши процесот и кога абдаливе ќе загнијат доживотно во затвор каде Фрицл и компанија ќе им прават аналки ќе направам една масовна активност дека едно 10 000+ албанци(нема да ви ја кријам етничката припадност) си ги окрвавија рацете заедно со убијците.Веста ќе им ја пренесувам на сите мои пријатели надвор од Македонија,сакам светот да знае каков гаден народ живее на планетата земја.

Од денот на пресудата нема да ве викам рамковни,Албанци,шипци итн.Убијци на деца подобро ви прилега.И од тоа нема никогаш да избегате и со таа етикета ќе си живеете до самиот крај.
neznam koj e pogaden narod na balkanot! ti izgleda zivees vo druga planeta? srebrenica koja ja maskarirase? da ne bea tie albanci? kosovo? hrvatska? vie nemate sila inace moze i polosi ste.
nie sme najdobriot narod vo balkanot. znaes zs ? zs nie veruvame vo gospod i znaeme deka e grev da se ubie nevin covek

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Само да се потсетиме дека ова не е ново, вахабизмот кај Албанците си фаќал корени веќе...видеово е од пред 2 години.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Најголема иронија е некој да ти убие дете на најгоем празник, за после да излезе на улица да те тепа, за да го ослободиш убиецот?
Реалност е оти им е допуштено .. замисли си во САД муслинами да протестираа за време на 9/11 дека овие шо ги удрија авионите се наместени .. знаеш шо ќе им се десеше на протестантите ? Паџа ќе ги направеа и ќе ги пратеа у конзерви за Авганистан .

M

Moon Child

Гостин
Он сака каурот да го нема. Уште не ти е јасно?
Ќе му се разјасни, кога-тогаш.
--- надополнето: 14 мај 2012 во 16:25 ---
Ај ти потврди ми дека не се тие.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
А тоа ќе ве одведе во пропаст еден ден бидејќи тој колектив застана во одбрана на убијци на деца.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
neznam koj e pogaden narod na balkanot! ti izgleda zivees vo druga planeta? srebrenica koja ja maskarirase? da ne bea tie albanci? kosovo? hrvatska? vie nemate sila inace moze i polosi ste.
nie sme najdobriot narod vo balkanot. znaes zs ? zs nie veruvame vo gospod i znaeme deka e grev da se ubie nevin covek[/quote]

не не не ... ти друже од Демир Хисар пишуваш .. нас не убедуваш дека сте мирни ??? Тоа може на празноглав Јенки да му продаваш , не тука ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom