- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 1.503
Одигра главна улога на НАТО. Топовско месоhahah jas mislam deka i UCK odigra vazna uloga NATO e so terroistite a? neznam koj bese odnesen vo hag i se obesi ko svinja.
Одигра главна улога на НАТО. Топовско месоhahah jas mislam deka i UCK odigra vazna uloga NATO e so terroistite a? neznam koj bese odnesen vo hag i se obesi ko svinja.
Дур не ја ослободат скроз територијава од каури, до тогаш, минимум.Ме интересира до каде ќе одат со глупавоста.
А шо треба странски амбасадор да каже дека убијците се лепотани ? Кој кур се амбасадорите ? ова си е дела на МВР , внатрешен проблем.aj potvrdi mi ti togas deka tie se ubijcite. nikoj od stranskite ambasadori ne ja pofali akcijata "monstrum" pa ne ocekuvaj deka jas ke napravam takvo nesto
Ова ни Монти Пајтон не го може.Одма излеговте на протест за нивно ослободување иако истрагата уште не е завршена,самите викавте они не се убијци,а не дадовте ни делче доказ,ни сведоци,ни алиби,ни потврда за нивна невиност.nikoj ne rece deka ovie ne se ubijcite. no bez da bide potvrdeno od sudot ke bide samo predpostavka. kako dvata slucaja sto mn pokasno bea reseni sopot i rastanski lozja.
nie sme eden za site, site za eden.Точно така.
У тој случај кој ти дава тебе за право да се дрзнуваш да излагаш на протест и да донесуваш одлуки кој е виновен а кој не!?
Вие немате мозок у тој случај.nie sme eden za site, site za eden.
tuka ne pagjaat i ubicite, nemoj da me svakjas pogresno
Не го подржуваме протестот затоа што МВР работи на случајот. И не беа 100 туку 50 тинејџери во саботата. И се гордеете што излеговте толку. Леле "понижени сме" од вашата бројка. Бравоne se krieme doma nie izglegovme poveke od 25 iljadi. vie koga trebase da izlezete brojkata ne stigna do 100.
tolku ve ima ili ne go podrzuvate protestot?
--- надополнето: 14 мај 2012 во 16:04 ---
Зомбиња.. безмозочни роботи .. функционално тело , нефункционален мозок ..Вие немате мозок у тој случај.
Чим дозволувате да ве возат ко шо ќе им текне на некои поединци, ништо друго не може да се констатира.
ЕУ побара да прекинат вашите протести и да оставите МВР да си ја заврши работата.Или и ЕУ не ви се релевантни?aj potvrdi mi ti togas deka tie se ubijcite. nikoj od stranskite ambasadori ne ja pofali akcijata "monstrum" pa ne ocekuvaj deka jas ke napravam takvo nesto
neznam koj e pogaden narod na balkanot! ti izgleda zivees vo druga planeta? srebrenica koja ja maskarirase? da ne bea tie albanci? kosovo? hrvatska? vie nemate sila inace moze i polosi ste.Ова ни Монти Пајтон не го може.Одма излеговте на протест за нивно ослободување иако истрагата уште не е завршена,самите викавте они не се убијци,а не дадовте ни делче доказ,ни сведоци,ни алиби,ни потврда за нивна невиност.
Но не бери гајле,кога ќе заврши процесот и кога абдаливе ќе загнијат доживотно во затвор каде Фрицл и компанија ќе им прават аналки ќе направам една масовна активност дека едно 10 000+ албанци(нема да ви ја кријам етничката припадност) си ги окрвавија рацете заедно со убијците.Веста ќе им ја пренесувам на сите мои пријатели надвор од Македонија,сакам светот да знае каков гаден народ живее на планетата земја.
Од денот на пресудата нема да ве викам рамковни,Албанци,шипци итн.Убијци на деца подобро ви прилега.И од тоа нема никогаш да избегате и со таа етикета ќе си живеете до самиот крај.
Реалност е оти им е допуштено .. замисли си во САД муслинами да протестираа за време на 9/11 дека овие шо ги удрија авионите се наместени .. знаеш шо ќе им се десеше на протестантите ? Паџа ќе ги направеа и ќе ги пратеа у конзерви за Авганистан .Најголема иронија е некој да ти убие дете на најгоем празник, за после да излезе на улица да те тепа, за да го ослободиш убиецот?
Ќе му се разјасни, кога-тогаш.Он сака каурот да го нема. Уште не ти е јасно?
Ај ти потврди ми дека не се тие.aj potvrdi mi ti togas deka tie se ubijcite. nikoj od stranskite ambasadori ne ja pofali akcijata "monstrum" pa ne ocekuvaj deka jas ke napravam takvo nesto
А тоа ќе ве одведе во пропаст еден ден бидејќи тој колектив застана во одбрана на убијци на деца.nie sme eden za site, site za eden.
tuka ne pagjaat i ubicite, nemoj da me svakjas pogresno
neznam koj e pogaden narod na balkanot! ti izgleda zivees vo druga planeta? srebrenica koja ja maskarirase? da ne bea tie albanci? kosovo? hrvatska? vie nemate sila inace moze i polosi ste.
nie sme najdobriot narod vo balkanot. znaes zs ? zs nie veruvame vo gospod i znaeme deka e grev da se ubie nevin covek[/quote]
не не не ... ти друже од Демир Хисар пишуваш .. нас не убедуваш дека сте мирни ??? Тоа може на празноглав Јенки да му продаваш , не тука ..