Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте бе постирајте клипчиња да видиме прославата со бусот..

521447_363257097066545_309369765788612_1055806_659034215_n.jpg

Некое инфо има за плановите на Дел Пиеро? Ќе се пензионира од фудбалот или ќе продолжи во друг клуб?

Нема што да се каже за Дел Пиеро,а да не е кажано во претходниве страни.Може само да бидеме горди што живеевме во неговата ера,што ни даде толку многу причини за радост и среќа..
Жал ми е само што повеќе нема да можеме да се радуваме на неговите голови,нема да можеме да го осетиме она чувство кога ќе ја направи познатата "лингуача :P",и што нема да биде тука(како играч),како капитен да крене уште многу трофеи.
Криво ми е и за наредниве генерации што нема да сретнат ваков играч во Јувентус,а и општо во фудбалов.GRAZIE CAPITANO, GRAZIE PER TUTTO!!!

Еве еден клип кој ја отсликува цела негова кариера :cuc: :place:

Според SKY ке го пензионира дресот со број 10
И јас мислам дека десетката треба да оди во историјата. Нема играч на светов достоен да го носи тој број во црно-белиот дрес. Можеби во иднина син му на Алекс.

И јас мислам дека десетката треба да оди во историјата. Нема играч на светов достоен да го носи тој број во црно-белиот дрес. Можеби во иднина син му на Алекс.

Јас не сум фан на пензионирање на броеви и искрено не знам што да мислам. Замисли да го пензионираја бројот на сите такви легенди Дел Пиеро ке беше 20ка :). Мислам дека треба да се направи една ЗЛАТНА десетка и да се пензионира со името Дел Пиеро која ке биде закачена високо. Броевите ке бидат златни и името. И една обична десетка за новиот кој ке биде доволно добар за неа но никако златната десетка

Мислам дека ќе остане Перси,Арсенал се пласираа во ЛШ а и семејството му е среќно во Лондон,така читав, а ризик е да се дадат толку пари плус голема плата зима а е склон на повреди.

Значи он отпаѓа,Кавани ако може:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom