Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
Srbive im go dadoa Kosovo i mislam deka si napravija golema usluga.И јас бев против идејата на Бугарот и МАНУ, ако кога ќе видиш дека и по 10 години и кусуро нема подобрување на ситуацијата и не се гледа никаков напредок, сега и не изгледа толку сулуда како во 2001.
Ако не се еманципираат голем дел од нашите рамковни браќа за брзо и не почнат да се однесуваат како што и му доликува не едно нормално човечко суштество во нормална секуларна држава тогаш идејата на Бугарот ќе излезе дека е дури и генијална.
И јас мислам исто, не знам како ќе ја контролираа територија која 98% не го почитуваше правниот поредок ако не се повлечеа од таму.Srbive im go dadoa Kosovo i mislam deka si napravija golema usluga.
Ме чуди што ДУИ влегува во кревет со таквите што мислат дека МВР и безбедносните служби сами го направиле злосторството и следователно им го наместиле на неколку исламисти албанци само за пред самитот на НАТО да се прави маркетинг демек еве и ние сме во борбата со тероризмот.Дали Али се уплаши за столицата, што е работата незнам, но сепак попуштија пред притисоците и масовните протести. Покажаа слабост и докажаа дека не можат да ја контролират толпата која им излезе надвор од контрола. Дали тоа заврши митот за секомќниот Али. Најинтересно од све, што нивна замена нема да биде ДПА, пошто не верувам дека ДПА има нешто со овој протест, туку ова се структури од надвор.
Цела оваа заврзлама, ни ја прави ситуацијата се почиста. Според сите случувања, излегува на површина дека позадината на егзекуцијата на Смиљковското езеро е сепак со етничка, иако можеби се користени исламистички структури. Впрочем ова не е првпат да се користат вакви структури за Албанската национална кауза.
Еве ја целата приказна.
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=10ABD5B01CBD844D9B4791ADA0B5F1CB
UCK ti teknuva?Srbive im go dadoa Kosovo i mislam deka si napravija golema usluga.
И заради тоа убивте 4 деца и 1 средовечен тип?3-2= 1
Какво учк бе?Глејте да не си оди Бонстил,ако заминат пакувајте куферите и вие по нив.UCK ti teknuva?
Ќе видиме колку ќе бидете способни за водење држава, нема сега Белград да ги покрива дупките во буџетот кој беа константни во Косово од причина што тамошните граѓани одбегнуваа да плаќаат секакви давачки кон институциите слично како и сегашните во Арачиново од причина што не ја сметаат државата како своја.da da i toa kolkava usluga. koj be go dade nie go dobivme so vojna. UCK ti teknuva? sega sme 2 drzavi, navidum e i 3ta
Имаше уште нешто додадено во твојот пост, во смисла дека ”имаме две држави а на повидок е и трета”.UCK ti teknuva?
koj be gi ubi sami gi ubivte i gi namestivte kako sopot i rastanski lozja.И заради тоа убивте 4 деца и 1 средовечен тип?
Се случува да не приметиш дека се вестите од мартДобро луѓе што се случува???
http://www.mkd.mk/17644/crna-hronika/pretepan-ucenik-vo-skopskata-gimnazija-arsenie-jovkov/
http://www.mkd.mk/17079/crna-hronika/maloletnici-pretepale-skopjanec/
Добро е барем што медиумите претанаа да ќутат. Јас ги повикувам властите да превземат енергични мерки ова лудило да запре.
УЧК не победи на Косово,туку НАТО.Да не се мешаше НАТО УЧК ќе останеше збришана и евидентирана како терористичка организација.UCK ti teknuva?