Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Треба нешто да се смени во целиот пристап само за тие две утакмици. Робен е прочитан и воопшто не е ефективен против нив. Веднаш е покриен со тројца играчи. Јас би го играл Милер десно, но сепак е на Јуп товарот како да го скрши овој тим на Борусија.
епа тоа зборам неможеш со сите буквално сите екипи на ист начин да играш. Башка незнам многу играчи во овој тим понекогаш играат натпревари од светска класа а понекогаш да се чудиш какви грешки праат и ко да не им се игра праам муабет највеќе за Боатенг.Густаво,Милер па и Гомез и Ноер

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Не се земаат така лесно играчи под договор. Фалкао моментално би идел на 50 милиони евра на транфер пазарот. Пари се тоа, не сме Сити, Реал или Барса ние. :) Знам дека Гомез не го бива, џабе не залажува со давање голој од 10 цм, ама тоа е, ќе го гледаме уште долго време како прв напаѓач во тимот. Значи да се разбереме, сите што сонувате за Мурињо, Пеп, Агуеро, Фалкао, Озил и другите играчи од миљарда евра ви треба професионална помош. Најтоп трансфери шо можит да ги напрајме моментално се Сахин(ѕвер за малце пари), и некој напаѓач од средна класа. :)
--- надополнето: 13 мај 2012 во 22:23 ---
Озил два гола. Brace yourself, Spaso is coming. :D
E da Ozil Ozil Ozil :D :D :D Bobi jbg dobar play imame vo reprezentacija so se rastresuvaS :D tuku ova so Sahin ako izleze super ke bide posto i Timo si odi i ke bideme deficitarni vo sredina , napad ne bi zimal nikoj bi pojacal so jak centralen kako Hummels , Howedes i sredina so Sahin so ovie novi decki ke bidam zadovolen ako gi donesat , za jak napagac ti trebat mnoooogu ama mnooogu pari , eve konkretno ja go sakam Van Persie ama sigurno vredi milijardi i plus ako projavime nie interes ke pocnat retardiranite so mentalni precki kako Real , 6ity , PSG :) taka da ke treba nekoja godina da se poraboti samo na napad da se zeme , a do togas neka se poraboti da se zemi visoka klasa stoper i DMC/MC samo malku po agilen da bide kako Sahin.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Игорче лани признавам Дортмунд ги надигра Баерн во двете утакмици али оваа година Дортмунд ТАКТИЧКИ го победи Баерн и не само Дортмунд сите порази што Баерн ги доживеа во БЛ беа поради тоа што другиот тим/тренер тактички не надмудри(Фавре,Сломка,Тухел). Коа ќе видиш не е многу тешко да се надмудри Хајнкес коа си тера цело време исто и никаква тактичка промена не праи.
Се согласувам Баерн се доближи ама едино индивидуални акции му помагаат на Баерн, Јуп нема лек најдено за Дортмунд а сигурно дека има ама тоа само ако се најде тим што игра слично како Дортмунд со исто да им возврати.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Се согласувам Баерн се доближи ама едино индивидуални акции му помагаат на Баерн, Јуп нема лек најдено за Дортмунд а сигурно дека има ама тоа само ако се најде тим што игра слично како Дортмунд со исто да им возврати.
Zosto kiksavte vo LS uste ne mi e jasno kako dabovi bevte sto realno mi e maka sto site germanski klubovi osven baern kiksaat strasno vo LS ko samo bundes da postoi za niv i ko igraat protiv Bayern igraat kako ova da im e posleden natprevar vo koj se borat za zivot ili smrt !

M

Mario Gómez

Гостин
Zosto kiksavte vo LS uste ne mi e jasno kako dabovi bevte sto realno mi e maka sto site germanski klubovi osven baern kiksaat strasno vo LS ko samo bundes da postoi za niv i ko igraat protiv Bayern igraat kako ova da im e posleden natprevar vo koj se borat za zivot ili smrt !
Киксаа оти им беше прва сезона у ЛШ, на 99% од тимот и на Клоп. Праеа глупи грешки, е и Сити и Јунајтед испаднаа по групи незначи дека се слаби екипи, сигурен сум дека догодина подобри ќе бидат. Реално имаат јак тим, Гетце повреден беше, Ројс е подобар од Кагава колку и да го фалат јапончево, плус можит и да го задржат Кагава, Куба, Лева, Перишиќ, можит и уште еден напаѓач ќе земат. Борбата со нив допрва доаѓа, и ние ќе користеме од тоа. Догодина ќе се иде јако на првенството, со нови играчи и нови сили.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Епа тогаш не се снајдоа уште без Шахин и плус индивидуални киксови доведоа до поразите. Дортмунд реално во ниедна од тие утакмици не беше послабиот тим ама тоа е се деси. Без Шахин и без искуство одпаднаа ама мислам дека научија нешто од тоа. ќе видиме вгодина.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Немам поим кој е судијава... Ако одиме со предрасуди тогаш тоа што Портигалец ќе им суди на Германци и Англичани значи дека ќе има доста картони :P

Инаку Алаба дефинитовно останува кај нас (ако имало некакви сомнежи некогаш) - изјави дека ни на крај памет не му е трансфер и сака догодина да слави титула во БуЛи со Баерн. Исто и ДФБ пробаа да го врбуваат место да игра за Австрија да игра за Германија ама и тоа го одби - чест му било да игра за Австрија.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
M

Mario Gómez

Гостин
Или најпаметно отвораме банка ќе се вика Хенес&Румениге ќе даваме кредити за спас на земјите у криза. Еве наместо да купиме играчи 50 милиони евра на шпанска влада им даваме пошо и онака немаат евро. :vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Шо е сега ова дека Швајни може да го пропушти финалето.:cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom