Mutua Madrid Open 2012 (ATP & WTA Tour)

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Јас сум за кладба ;)
Кладбата ке биде на форум (преку аватар, потпис) или надвор од форум?

Ако е за форум, ке носиш аватар од Федерер цела година и ќе ти смислиме добар потпис со фановите на Федерер :D, а ако е за надвор од форум бујрум предлог

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Кладбата ке биде на форум (преку аватар, потпис) или надвор од форум?

Ако е за форум, ке носиш аватар од Федерер цела година и ќе ти смислиме добар потпис со фановите на Федерер :D, а ако е за надвор од форум бујрум предлог
Пошто се знаеме на форумов, од форумов и многу нормално дека кладбата ќе биде на форум. И до кога ти викаш дека Федерер ќе биде прв, или ќе чекаме додека не умре па да видиме дали ќе успеа во тоа :D

С

сашенко

Гостин
Пошто се знаеме на форумов, од форумов и многу нормално дека кладбата ќе биде на форум. И до кога ти викаш дека Федерер ќе биде прв, или ќе чекаме додека не умре па да видиме дали ќе успеа во тоа :D
Па ако не го направи тоа сега, следната ке му биде потешко.Федерер старее не се подмладува.Како мине времето, така му се помали шансите на некој начин.Ама ја се кладам дека во иднина ќе го имаме Федерер како број 1 во светот пак (не би одредил време), ако има некој што мисли дека е готово со него и дека е ова само мал блесок јас сум спремен за кладба...

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Па ако не го направи тоа сега, следната ке му биде потешко.Федерер старее не се подмладува.Како мине времето, така му се помали шансите на некој начин.Ама ја се кладам дека во иднина ќе го имаме Федерер како број 1 во светот пак (не би одредил време), ако има некој што мисли дека е готово со него и дека е ова само мал блесок јас сум спремен за кладба...
Ќе излезе да чекаме додека не се пензионира овај Федерер, па потоа да носиш аватар :D Или сепак јас за брзо ќе носам.....

Деликатна е кладбава за ова.... не е одредено време.

Иначе јас би се кладел дека Федерер во наредните 5-6 грен слем изданија нема да освои ниту еден.

С

сашенко

Гостин
Ќе излезе да чекаме додека не се пензионира овај Федерер, па потоа да носиш аватар :D Или сепак јас за брзо ќе носам.....

Деликатна е кладбава за ова.... не е одредено време.

Иначе јас би се кладел дека Федерер во наредните 5-6 грен слем изданија нема да освои ниту еден.
Шо би носел јас ако не стане Федерер број 1? Еве да речеме до крај на сезонава?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Честито титула на Федерер али според мене Бердих играше подобро, особено во првиот сет и до средина на вториот. Бердих загуби поради физичката исцрпеност, едноставно не можат ни он ни Раонич ни Иснер да издржат такво темпо на игра со првите тројца на свет. У прв сет буквално го здроби, какви винери маваше, едноставно како машина изгледаше, го избуши. Ама тоа е данокот кој го плаќаат тенисерите кои негуваат таков стил на игра, ако не го завршат мечот во два сета во третиот под дифолт имаат проблеми бидејќи маваат рамно, без спин, за разлика од Надал или Ѓоковиќ и кога се мава рамно доста сила се употребува. Како и да е Бердих покажа дека е во страшна форма, не знам на поспорава земја до кај ќе иде али мислам дека и во Рим ќе догура далеку.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Бердих загуби поради физичката исцрпеност, едноставно не можат ни он ни Раонич ни Иснер да издржат такво темпо на игра со првите тројца на свет.
Далеку од реалноста....Бердих на 26 години, физички неможе да се носи со 31 гоишен тенисер? не е до тоа, само до концентрацијата/квалитеот на игра во клучните поени беше незнам јас кој меч си го гледал, ама јас не приметив никаков замор кај Бердих, Бердих загуби заради фактот што Федерер ги изигра далеку подобро најбитните поени, тоа е тоа, нема друга причина.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Далеку од реалноста....Бердих на 26 години, физички неможе да се носи со 31 гоишен тенисер? не е до тоа, само до концентрацијата/квалитеот на игра во клучните поени беше незнам јас кој меч си го гледал, ама јас не приметив никаков замор кај Бердих, Бердих загуби заради фактот што Федерер ги изигра далеку подобро најбитните поени, тоа е тоа, нема друга причина.
Брат можеби замор не си видел онака очигледно, да не може да оди ама заморот се гледаше во ударите на Бердих. У прв сет не можеше топче да врати Роџер, у трет сет све му враќаше. Што мислиш зошто направи толку дупли сервис грешки? Веруј ми, заморот го победи Бердих денес, нормално и искуството на Федерер кој паметно го чекаше Бердих на грешка.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Секоја чест, мајсторот си останува мајстор. На интервјито кажува дека можмо е да не игра во Рим, дали некој знае колку поени (т.е кој пласман) треба да го брани Федерер на турнирот во Рим, и дали е можно на Ролам Гарос , Федерер да замине како втор ?

С

сашенко

Гостин

Секоја чест, мајсторот си останува мајстор. На интервјито кажува дека можмо е да не игра во Рим, дали некој знае колку поени (т.е кој пласман) треба да го брани Федерер на турнирот во Рим, и дали е можно на Ролам Гарос , Федерер да замине како втор ?
Малце, Надал дури и да го освои мислам дека нема да го врати број 2 ранкингот.Или и да го врати ке биде ептен мала разлиаката пак

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
RocknRolaa до некаде е во право, тоа е едно. Друго, ако и одговара нејзе подлогата и успеа да освои титула тука не мора веднаш да скока, јас немам ништо против подлогата колку против тоа што се впишуваат мечевите одиграни на " земја ", а оваа подлога е далеку послична со тврда подлога отколку со обична црвена земја. Си знае Серена колку успех има на црвена земја па затоа сега на вакво пребрзо чудо го освои турнирот и изјавува некои глупости. Сепак како што рече RocknRolaa, не мора да значи дека ова е точно после такви глупости слушнати од новинарите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom