Евролига 2011 - 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Спасев
  • Време на започнување Време на започнување
Петар Наумовски 91 има освоено титула со Сплит, или ја сум нешто грешка ?

Подобра утакмица немам гледано :)

Сеа гледам статистика... Да играше Антиќ наместо црнецов у второ полувреме мислам дека и побрзо ќе направеа пресврт. Црнецот повеќе одмагаше отколку што помагаше.

Петар Наумовски 91 има освоено титула со Сплит, или ја сум нешто грешка ?

има освоено два пати со Југопластика 1990 и 1991 ама не влегол ниту една минута.. од клупа ги проследил двете финалиња

има освоено два пати со Југопластика 1990 и 1991 ама не влегол ниту една минута.. од клупа ги проследил двете финалиња
Битно ми е дека бил учесник, а дали седел или играл 2 ипол минути и не е толку важно, оти глеам дека се пуваат сите за Перо дека прв Македонец со Евро титула.

Како и да е, со скратен буџет до титула, не е мала работа.

Честито титула за Олимпијакос а воедно и на Антич.Не е мала работа да освоиш Евролига..

Како што кажа Мккелеб на интервјуто пред почетокот за СпортКлуб, Олимпиакос беше доста квалитетен цела сезона но беше потценет, искрено откако излезе Антиќ како да тргна играта(не дека играше лошо) и едноставно предосеќав дека ќе има пресврт. Срамота за играч како Шишкаускас да му се случи она...
Btw една од подобрите утакмици шо сум ги гледал. Циганите од Пиреја ќе полудеа.:D

Аууу каков пресрврт еј. :cuc:Секоја чест за јужните комшии, а и за Дуда богами :cuc: Како ги заебаа, бетер од ние Литванија.

Спанулис :cuc: секоја чест за човеков. Принтезис :cuc: каква храброст.

Теодосиќ (n) Нема збор дека е еден од најдобрите плејови, ама кога е најважно никаде го немаше, си го покажа лицето како и секогаш :tapp: Српски менталитет.

Мило ми е за Антиќ (y) Игра одлична сезона, во одлична форма е. Очекувам многу од него на квалификациите.

Што сакајте кажете бидејки немам такви предрасуди како некои интернет патриоти, многу ми е мило за Олимпијакос. Делумно поради Перо, а повеќе заради тоа што беа апсолутен аутсајдер, а мене традиција ми е да навивам за аутсајдери. :D

И така :)

Олимпијакос на ЦСКА и го направија истото што и она на Паок во полуфинале!
Штета! Во 1 полувреме одлична игра...ама после...ццц!
Швед најдобар!

v197671p0.jpg

Проф. др. Душан Дуда Ивковиќ (y)

ЦСКА прокоцка се при крај на трета и почеток на четврта водеа ми се чини едно време над 18 коша разлика и ги стигна опуштање. Кириленко ѕверотиња, Теодосич класика, Шишкаускас ќе си носи товар на душа со барем едно слободно ќе беше друга работата. А со двете скоро сигурна титула со оглед на тоа што немаше да им дозволат да одат на тројка и ќе правеа фаул. Бидна што бидна на Душан му се врати славата и заслужено скоцка одличен тим кој беше аутсајдер пред Ф4 ама покажаа дека понекогаш и искуството во еден меч не мора многу да значи а беше на страната на ЦСКА. На крај заслужено!

Битно ми е дека бил учесник, а дали седел или играл 2 ипол минути и не е толку важно, оти глеам дека се пуваат сите за Перо дека прв Македонец со Евро титула.

Како и да е, со скратен буџет до титула, не е мала работа.
И Игор Михајловски ако е за така има освоено...
--- надополнето: 14 мај 2012 во 09:32 ---
Иначе мило ми е за Олимпијакос,најмногу заради Перо а нешто помалку зошто беа аутсајдери...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom