Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам зашто ви е чудно фанови на Ливерпул што фаќаат сеир, нормално е, и ние тука се заебававме на киксови на Ливерпул, ривалски фанови се и све тоа, тоа е спортот, фудбалот , навивањето.

Мене смешни ми се некои од Арсенал поготово што се молеа во нас цела сезона да им ги победиме Тотенхем, Челзи и Ливерпул за да не играат Лига Европа а сега демек сеир фаќаат, како и оние што го испцуја Манчини а и го исмеваа Сити ко тим а сега да да заслужено. мислам, таква промена во ставови.... :) :D

И да, ќе се надоврзам погоре на тхе_коп (ме мрзи да мењам латиница) , преинтересна сезона, може ќе мислите дека лажам ама пак сакам ваква сезона, со трилери и пресврти низ истата :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.816
Поени од реакции
5.606
Hazard: "You will probably never see me in the red of Lille again. It will be another red next season"

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И Харт, Компани, Јаја, Силва па и Насри. Одличен тим има Сити само треба да го задржат и да не земат пак нови играчи
Насри ќе биде како Адебајор, ќе се шета по тимови, ко што вика Ајсбој кај ќе му дадат пари таму иде, истото и со овој. Ќе го земат Хазард летово, Насри трет тим.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Не знам зашто ви е чудно фанови на Ливерпул што фаќаат сеир, нормално е, и ние тука се заебававме на киксови на Ливерпул, ривалски фанови се и све тоа, тоа е спортот, фудбалот , навивањето.

Мене смешни ми се некои од Арсенал поготово што се молеа во нас цела сезона да им ги победиме Тотенхем, Челзи и Ливерпул за да не играат Лига Европа а сега демек сеир фаќаат, како и оние што го испцуја Манчини а и го исмеваа Сити ко тим а сега да да заслужено. мислам, таква промена во ставови.... :) :D

И да, ќе се надоврзам погоре на тхе_коп (ме мрзи да мењам латиница) , преинтересна сезона, може ќе мислите дека лажам ама пак сакам ваква сезона, со трилери и пресврти низ истата :)
Немој сега и ти смешна да испаѓаш. Сити кој го победи за да имате 8 поени предност?
Инаку ние сами си ги торпедиравме, Тотенхем со 5-2, Челси со 3-5 и Ливерпул со 1-2!

А сеир секако дека ќе кркате пошо на 4 кола до крајот испуштивте титула од раце!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немој сега и ти смешна да испаѓаш. Сити кој го победи за да имате 8 поени предност?
Инаку ние сами си ги торпедиравме, Тотенхем со 5-2, Челси со 3-5 и Ливерпул со 1-2!

А сеир секако дека ќе кркате пошо на 4 кола до крајот испуштивте титула од раце!
Абе кој рече дека не го победивте вие? :) Друго сакав да кажам, нигде не реков вакво нешто. Си ги торпедиравте ама и ви требаше помош, тоа сакав да кажам, немој сеа да вадам постови кај шо се молите Јанг да даде уште еден гол или Руни да комплетира хет трик против Ливерпул.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220

Работава е да не те пофалам...Е сега стварно на џенсцко ми личиш :)
Ќе си играме и ние сеир исто како и вие што си играте :)

Арно кажа ацета.Кој ви помогна да доете на 8 бода плус?Или требаше и по трет пат да играме со Сити за да ви обезбедиме титула ? :)))

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Абе кој рече дека не го победивте вие? :) Друго сакав да кажам, нигде не реков вакво нешто. Си ги торпедиравте ама и ви требаше помош, тоа сакав да кажам, немој сеа да вадам постови кај шо се молите Јанг да даде уште еден гол или Руни да комплетира хет трик против Ливерпул.
Јас те разбрав дека сме се молеле во вас, а екипите што ги спомена ги исплескавме поприлично добро. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Работава е да не те пофалам...Е сега стварно на џенсцко ми личиш :)
Ќе си играме и ние сеир исто како и вие што си играте :)

Арно кажа ацета.Кој ви помогна да доете на 8 бода плус?Или требаше и по трет пат да играме со Сити за да ви обезбедиме титула ? :)))
Хахахахаха абе ај читај ме пак, кај кажав дека не го победивте? :) ете со Аце се разбравме погоре :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Глупости врз глупости.Немој сега пак ја да најдам постови кадешто дркате буквално на секој тим против кој играше Сити оваа година.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глупости врз глупости.Немој сега пак ја да најдам постови кадешто дркате буквално на секој тим против кој играше Сити оваа година.
Па не викам не :)))))))) Не знам зашто со сила ми ставате аргументи што не сум ги рекла. Не ме сфаќаш што сакам да кажам ама ок, у право си ајде :)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079

И држи муабетот остај ти... Додека КПР, Свонси и остали ве торпедираа вас (и Тотенхем 1-0 и Ливерпул 2-0) се вадевте на нив ;)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
И држи муабетот остај ти... Додека КПР, Свонси и остали ве торпедираа вас (и Тотенхем 1-0 и Ливерпул 2-0) се вадевте на нив ;)
Манчестер победувал зошто му требале нему бодовите а не заради што Арсенал заостанувал. Арсенал победи со сити зошто му беа потребни бодови за да остане трето место, а бенефит од тоа извлече и Манчестер.

Не ти држи муабетот дека некоја екипа играла за да добие некој друг придобивки!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom