F
FuckYouAll
Гостин
30 титули де, сите до една заслужени.
site do edna zasluzeni ...-2 so se odzemeni ..ovoj presednikov na fifa mora da e naduvam so samo 28 tituli vi cestitase30 титули де, сите до една заслужени.
не е ни битно дали ќе излезат или не. сите релевантни и официјални статистики кажуваат кој колку освоил не е ни битно. Лично не ми смета а стават три ѕвезди , напротив само уште повеќе би се избрукале пред цела фудбалска јавност ( ако е можно уште повеќе) и би потврдиле тоа што на секој неутрален фудбалски фан му е врежано несвесно во глава италија-фудбал-местење-јувентус.У Торино имаше лудаци знак сообраќаен 30ка извадиле, ние помирни сме тука.Него, ние сме фанови ние ке си ги славиме 30, срамота е тимот официјално да ги стави.Ја како фан ке ги носам ама клубот 2 треба да има.А 2 и ке бидат, се кладам дека нема со три звезди да излезат на дресовите следната година.
Колку луѓе од тој Јувентус тогаш се останати денес? Тие што местеа ти се по затвори или кај кур и да се, надвор од Јуве се.Ова е тим со нова управа, па и со 90% нови играчи.А тоа што викашне е ни битно дали ќе излезат или не. сите релевантни и официјални статистики кажуваат кој колку освоил не е ни битно. Лично не ми смета а стават три ѕвезди , напротив само уште повеќе би се избрукале пред цела фудбалска јавност ( ако е можно уште повеќе) и би потврдиле тоа што на секој неутрален фудбалски фан му е врежано несвесно во глава италија-фудбал-местење-јувентус.
Тоа се луѓе кои немаат разбирање.Ако дедо ми украл нешто, не сум и јас крадец.Мада е далку од соодветен примеров ама сакам да кажам тие луѓе што го правеле тоа во Јуве сега се надвор од клубот.Јуве е чист сегана секој неутрален фудбалски фан му е врежано несвесно во глава италија-фудбал-местење-јувентус
Sorry , ama Juventus nikogas nema da bide cist. A ako prodolzite so ovie 30 tituli i sozvedia ke ja izgubite i onaa mala pocit koja ja steknavte ovaa godina.Колку луѓе од тој Јувентус тогаш се останати денес? Тие што местеа ти се по затвори или кај кур и да се, надвор од Јуве се.Ова е тим со нова управа, па и со 90% нови играчи.А тоа што викаш
Тоа се луѓе кои немаат разбирање.Ако дедо ми украл нешто, не сум и јас крадец.Мада е далку од соодветен примеров ама сакам да кажам тие луѓе што го правеле тоа во Јуве сега се надвор од клубот.Јуве е чист сега
Кој да продужи бе бато? Ти викам ова е само на фановите, нема шанси да стават на дресот следната година 30каSorry , ama Juventus nikogas nema da bide cist. A ako prodolzite so ovie 30 tituli i sozvedia ke ja izgubite i onaa mala pocite koja ja steknavte ovaa godina.
Se nadevam deka e takaКој да продужи бе бато? Ти викам ова е само на фановите, нема шанси да стават на дресот следната година 30ка
Нека пробат оваја од годинава да ја земат, солза чиста, без пораз, со доминантна играSorry , ama Juventus nikogas nema da bide cist. A ako prodolzite so ovie 30 tituli i sozvedia ke ja izgubite i onaa mala pocit koja ja steknavte ovaa godina.
Trojcava vredea zlato, drugite se onaka...Дел Пиеро,Ди Ваио,Неста,Замброта,Гатусо,Каладзе,Кордоба....
Колку ќе биде сиромашна Сериа А од идната сезона