Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Честитки на Јувенташите за титулата,редно беше!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
У Торино имаше лудаци знак сообраќаен 30ка извадиле:pos:, ние помирни сме тука.Него, ние сме фанови ние ке си ги славиме 30, срамота е тимот официјално да ги стави.Ја како фан ке ги носам ама клубот 2 треба да има.А 2 и ке бидат, се кладам дека нема со три звезди да излезат на дресовите следната година.
не е ни битно дали ќе излезат или не. сите релевантни и официјални статистики кажуваат кој колку освоил не е ни битно. Лично не ми смета а стават три ѕвезди , напротив само уште повеќе би се избрукале пред цела фудбалска јавност ( ако е можно уште повеќе) и би потврдиле тоа што на секој неутрален фудбалски фан му е врежано несвесно во глава италија-фудбал-местење-јувентус.

С

сашенко

Гостин
не е ни битно дали ќе излезат или не. сите релевантни и официјални статистики кажуваат кој колку освоил не е ни битно. Лично не ми смета а стават три ѕвезди , напротив само уште повеќе би се избрукале пред цела фудбалска јавност ( ако е можно уште повеќе) и би потврдиле тоа што на секој неутрален фудбалски фан му е врежано несвесно во глава италија-фудбал-местење-јувентус.
Колку луѓе од тој Јувентус тогаш се останати денес? Тие што местеа ти се по затвори или кај кур и да се, надвор од Јуве се.Ова е тим со нова управа, па и со 90% нови играчи.А тоа што викаш
на секој неутрален фудбалски фан му е врежано несвесно во глава италија-фудбал-местење-јувентус
Тоа се луѓе кои немаат разбирање.Ако дедо ми украл нешто, не сум и јас крадец.Мада е далку од соодветен примеров ама сакам да кажам тие луѓе што го правеле тоа во Јуве сега се надвор од клубот.Јуве е чист сега

R

Rigel Kent

Гостин
Колку луѓе од тој Јувентус тогаш се останати денес? Тие што местеа ти се по затвори или кај кур и да се, надвор од Јуве се.Ова е тим со нова управа, па и со 90% нови играчи.А тоа што викаш

Тоа се луѓе кои немаат разбирање.Ако дедо ми украл нешто, не сум и јас крадец.Мада е далку од соодветен примеров ама сакам да кажам тие луѓе што го правеле тоа во Јуве сега се надвор од клубот.Јуве е чист сега
Sorry , ama Juventus nikogas nema da bide cist. A ako prodolzite so ovie 30 tituli i sozvedia ke ja izgubite i onaa mala pocit koja ja steknavte ovaa godina.

С

сашенко

Гостин
Sorry , ama Juventus nikogas nema da bide cist. A ako prodolzite so ovie 30 tituli i sozvedia ke ja izgubite i onaa mala pocite koja ja steknavte ovaa godina.
Кој да продужи бе бато? Ти викам ова е само на фановите, нема шанси да стават на дресот следната година 30ка

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Sorry , ama Juventus nikogas nema da bide cist. A ako prodolzite so ovie 30 tituli i sozvedia ke ja izgubite i onaa mala pocit koja ja steknavte ovaa godina.
Нека пробат оваја од годинава да ја земат, солза чиста, без пораз, со доминантна игра;)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
FIGC, sega e vremeto da se mesti na golemo :D

Ako sakaat kolku tolku Serie A da go zadrzhi mestoto so golemite prvenstva kako tie na Anglija i Shpanija, vreme e da namestat Inter da odi LSH. Deka zasluzhuva Inter - ne. Voopshto, ich, nula, zero, ziro, giro so sos od pechurki.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Дел Пиеро,Ди Ваио,Инзаги,Неста,Замброта,Гатусо,Каладзе,Кордоба....
Колку ќе биде сиромашна Сериа А од идната сезона:place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom