Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Уба местенка, шо би рекле ај да не велам кој :) монтирана :pos:

Најемотивниот натпревар што сум го гледал во живот и некој овде доаѓа да вели дека е местенка. Ај одете си во темите за премиер лига и не го потите со глупи муабети на денот кога фудбалот се опростува од големи легенди.

541254_301288163288198_100002210514912_674420_1147348630_n.jpg

:cuc:

Kolku mnogu izgubi italijanskiot fudbal deneska.... Nesta, Gatuzo , Inzagi , Del Piero , zambrota ....gledajki ja denesnava generacija na italija mi se place ednostavno...

Kolku mnogu izgubi italijanskiot fudbal deneska.... Nesta, Gatuzo , Inzagi , Del Piero , zambrota ....gledajki ja denesnava generacija na italija mi se place ednostavno...

.Нема веќе вакви играчи Италија,кога ќе видам дека цела нација се крсти во црнчено Балотели на европсково,богами и мене ми се плаче.
И Ди Вајо мислам дека денес ја завршува кариерата....

Што се ова триескиве бе :pos:

У Торино имаше лудаци знак сообраќаен 30ка извадиле:pos:, ние помирни сме тука.Него, ние сме фанови ние ке си ги славиме 30, срамота е тимот официјално да ги стави.Ја како фан ке ги носам ама клубот 2 треба да има.А 2 и ке бидат, се кладам дека нема со три звезди да излезат на дресовите следната година.

Промотивно у Њу Јорк на кеј макијато 30 денара !

Се е у маркетингот бе Бене !
Видиш, не ми текна.

А можеле да направат: Плати едно, укради две :D Juve day

Видиш, не ми текна.

А можеле да направат: Плати едно, укради две :D Juve day

Ептен штета ќе си напраеле така, многу лопови имаја у кафиќ ка што видов на сликете !!

Иначе Дел Пиеро и Инзаги си заминуваат од фудбалот или од европскиот фудбал барем, што значи денешниов датум у Мадрид и Минхен градски празник ќе го прогласат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom