Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Glory Glory Man United...

Повеќе среќа друга години ...

Моментот кога играчите со големо СРЦЕ си играат ку*ташак над играчите со голема плата !!!
Кои играчи со големо СРЦЕ? Тие што има ја пуштија на крај??

Жал ми е за вас :(. Можам само да замислам како ви е.
Кој и да освоеше титула ќе беше заслужено вака барем на нас неутралните ни беше забавно :).
Ај ние ќе ги решиме во Комјунити Шилд :D

Кои играчи со големо СРЦЕ? Тие што има ја пуштија на крај??
тие што немаа завршена утакмица во болтон... примија два гола од ко заврши таму... јбг се дешава...

Тоа е тоа, се знаеше дека ќе се опуштат овие. Следната година одиме да си го земеме трофејот назад ;)

Тоа е тоа, се знаеше дека ќе се опуштат овие. Следната година одиме да си го земеме трофејот назад ;)
Со моменталниот состав малце потешко !!! ДА не се вратеше сколс ќе се боревме за 5 место сега !!

пс, не можеш да кажеш дека голманот пушти или било кој, играа по мене фер на терен, ние ја изгубивме сами титулата не некој да им пушти нив...

Со моменталниот состав малце потешко !!! ДА не се вратеше сколс ќе се боревме за 5 место сега !!
А каде тоа дека ќе остане истиов состав?

Овие 2 сати ми скратија едно 5 години до сега...Олку помешани чувства не сум имал...немам коментар искрено. И догодина КПР да ги сплескаме убо 2те со повеќе гол разлика, на што личеше тоа по примениот гол од Џеко...Изведуваат центар и вуста им ја дадоа на платенициве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom