Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
незнам ја шо барам тука али морам да кажам дека коа почна натпреварот и првите 15-20мин си викам овој Ливерпул има да ја направи Астон Вила за смеата али испадна обратна ситуација , се надевам дека ке се консолидираат редовите во Ливерпул и дека ке почнат да играт фудбал како што доликува на тој клуб

незнам ја шо барам тука али морам да кажам дека коа почна натпреварот и првите 15-20мин си викам овој Ливерпул има да ја направи Астон Вила за смеата али испадна обратна ситуација , се надевам дека ке се консолидираат редовите во Ливерпул и дека ке почнат да играт фудбал како што доликува на тој клуб
abe sve e izmesano u igrata timot e :kesa: rekov deka benitez morase da se smeni ej od 2005 nema osvoeno titula dosta mu e koga nesto ne ide mora da se menjava pa majku mu ko Makedonija sme stanale ej 20 god isto terame

Не ја глеав утакмицата, ама кога го видов резултатот се изнервирав ненормално. Како може да изгубиме од Вила бе?
Сепак и кога губиме 0-3 и кога водиме 5-0 ние остануваме верни на нашиот тим и никогаш нема да ги оставиме сами.

Море, маме му је*ем ... се скаменив ...
Се враќам од одмор сега, гледам челзи 9, манчестер 6, ливерпул 3 !!! Мислев сме играле , кога гледам сега сме биле на дневен ред, ми дојде срцето на место :)
Ајмо, јас би бил целосно задоволен со хет трик на џерард и 2 други од торес или било кој, да се потсетиме на ланскиот втор натпревар со вила :) :salut:
Добро си видел друже уште сте 3. И немој со такви испади хет трик на Жерард и 2 други. Стивен направи пенал без врска а другите направија 100 фаули од нервоза. Едно дете се вика Ешли Јанг. И да, Фридел е цар!

Лани цела сезона 2 пораза, сега први 3 кола 2 пораза. Сега гостувате на Болтон кој исто така има 0 бодови.

Ајде нека заигра дечково и се надевам дека тогаш ќе ви тргнат работите на подобро
Поздрав

Атон Вила беа неверојатно ефикасни а имаа и малце среќа ,Ливерпул не заслужи да изгуби али на Ливерпул му фали напаѓач од класата на Торес и тогаш ќе бидат многу поопасни

Ич нејкам да се спуштам на ваше ниво, али ова морав да го искоментирам.
Јадевте гомна кога не тепаа Барнли невероватно, сега најпоштено си изгубивте, јел да сигурно Defeatez сеа ќе почне да тропа зелени како пенали ви поништиле, скратиле од продолженито, аут не ви дале..

Поголемиот дел од тоа што сакав да го направам Џену го направи веќе, така да
In Your Face!

Accepted! :D Најодговорно си тврдам оти јадев и ќе јадам гомна секој пат кога манчестер ќе изгуби, без разлика дали ливерпул е прв, десетти или последен.

Си изгубивме, јебига.

Добро си видел друже уште сте 3. И немој со такви испади хет трик на Жерард и 2 други. Стивен направи пенал без врска а другите направија 100 фаули од нервоза. Едно дете се вика Ешли Јанг. И да, Фридел е цар!

Лани цела сезона 2 пораза, сега први 3 кола 2 пораза. Сега гостувате на Болтон кој исто така има 0 бодови.

Тебе не се ни трудам да те коментирам.
See if I care. :smir:

Pozdrav do site luzerpulci uste ednas dokazavte deka ne ste dorasnati da zemete titula

Хаха цц изгубиле на почеток и одма нема титула а? Чекај бе братче сезоната трае до мај џабе ти е феноменален почеток ако усереш на крај....А вие од мач утд не се палете мн титулата иде кај АРСЕНАЛ ако више не иде кај ливерпул....позз ливерпулци и не се секирајте кој последен се семее најслатко се смее
Спортски Поздрав....

alooo luge,pa 3 kolo e be,avgust e uste,sto vi na site vas "fanovi",samo koga pobeduva ste fanovi.pa site klubovi imat i los den...najdete si nov klub za "navivanje" poarno ke vi bide

Значи нејкев да коментирам али морам. Не разбирам што е со навивачиве на Манчестер.Видов кога 2ца од нашиот фан клуб коментираа кај вас после поразот од Барнли ама не ми е јасно како цел фан клуб на Манчестер се наместија тука да серат откако Ливерпул изгуби???? Ајде ете 2ца или 3ца да врателе ама 100 души сте се стаиле тука и јадете гомна стварно срамота.Ни пополнивте 2 страни а кај вас после победа дали има една страна. Ако сте вие навивачи незнам:tapp:

From every mistake we must surely be learning....така пееја Битлси, легендите од Ливерпул

Тоа важи за и нашиот тим вечерва,
Ова беше лош ден. Ретко Ливерпул губи дома. А кога ќе изгуби, значи нешто не било во ред.
Едноставно така требаше да биде (изгледа). Секоја чест за Вила што од 2 шута даде три гола.
И ние имавме шанси, ама тоа е. Се случува. Таков е фудбалот. Секоја чест за Kuyt the Lion heart...секоја чест за дечките. Се трудеа....
Се надевам дека играчите ќе научат нешто од денешниот црн понеделник.

И ВО ПОБЕДА И ВО ПОРАЗ СМЕ ГОЛЕМИ!!!!!!!!!!!!!

Liverpool you'll never walk Alone!!!!!

Хаха цц изгубиле на почеток и одма нема титула а? Чекај бе братче сезоната трае до мај џабе ти е феноменален почеток ако усереш на крај....А вие од мач утд не се палете мн титулата иде кај АРСЕНАЛ ако више не иде кај ливерпул....позз ливерпулци и не се секирајте кој последен се семее најслатко се смее
Спортски Поздрав....

хехе оди кажи го тоа на твоите колеги од фан клубот на милан а не тука да збориш

и арно ти текна дека сезоната траи до мај а не до септември:wink:

а за ливерпул :toe: ги сметав со челзи за фаворити за титула но ке биде тешко али сепак ке бидат пред ман јун. во тоа сум сигурен:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom