#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
4 мај 2012
Мислења
183
Поени од реакции
90
Базен бе , провери.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 23:27 ---

Има и други луѓе што воопшто не можат да зборуваат (неми лица) , но се успешни.

Овој чичето не знае да зборува , но знае што сака и како до тоа.
Само дрндаш зелени и пробуваш агенда да му исполниш на некого. Чичето добро зборува, навистина, ама мислам дека е некој друг кој му тура содржина.

Кој протестира толку масовно и жестоко само зашто полицијата демек не се однесувала културно и не ги оставила старите жени намира? Или кај се протестирало толку оти полицијата лепела етикети дека се радикални исламисти виновниците? Нешто друго те боли. Ајде кажи си...

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.728
Поени од реакции
35.546
Со 5 кратното убиството Македонија доби свој 11 Септември. Извршителите се платени со истите пари од С.Арабија.
Со овие протести во Македонија се потврдија две претпоставки прво дека радикланиот ислам во Македонија идеолошки е длабоко навлезен и второ покрај тоа што има зафатено длабоки идеолошки корени се чувствува доволно моќен и организиран да извршува тероростички акт и потоа да мобилизира илјадници луѓе да застанат во одбрана на осомничените. :cautious:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Само дрндаш зелени и пробуваш агенда да му исполниш на некого. Чичето добро зборува, навистина, ама мислам дека е некој друг кој му тура содржина.

Кој протестира толку масовно и жестоко само зашто полицијата демек не се однесувала културно и не ги оставила старите жени намира? Или кај се протестирало толку оти полицијата лепела етикети дека се радикални исламисти виновниците? Нешто друго те боли. Ајде кажи си...
Со тебе сум , се претера со протестите , пораката се даде , албанската партија на власт ја свати : Немојте како порано да кикснете да дозволите сомнителни одлуки.

Иначе овие протести не беа нешто импонирани , лажни ... туку навистина албанците веруваа дека приведените се невини ... највише на оваа убедување придонесе токму МВР.

Затоа велам дека нема намера да се бранат убијци , просто проширено , Албанците немаат доверба во институциите , Голема недоверба е во прашање.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ја грешка разбра или овие лепотите па ќе протестират у петок ?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Интересен спин се прави. Сега се навредени зашто некој ги викал радикални исламисти. А пола од верските објекти им се завземени во заложништво на некои структури кои ни самата ИВЗ не може да ги контролира. Излегуваат со црно-зелените знамиња и се прашуваат од каде таа етикета. Па уште вицкастиов погоре пробува да толкува зборови како хаус значело незнам таму што. Тој што се заканува дека ќе го пали пола Скопје е демократ и совесен граѓанин по теориите на дечково од погоре.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
nikad nema da mozete da go unistite ISLAMOT
ISLAM IS PEACE
http://www.youtube.com/watch?v=KfXIF2Mm2Kc&ob=av2e
Денес проблем со исламот е тоа што сеуште постојат исламски теократии, уствари сите исламски земји се теократии кои вршат присилно прифаќање на ислам преку закони кои те гонат ако не си верник. Така беше и со христијанството во средниот век, ама неизбежно беше да се случи ренесанса и да дојде периодот на разум кога се одделува религијата од државата, односно општествата стануваат секуларни.
Истата судбина на христијанството го чека и исламот. Тоа што денес го прават муслиманите, го правела црквата пред неколку векови, насилно христијанизирање, прогон на верници на други религии, и еден куп свети војни против неверниците. Значи твојата религија на мир касни неколку векови, а уз пат го има и промашено целиот милениум, зошто такви ствари како што шири исламот ( и христијанството исто) не припаѓаат во 21 век. За 11 век се топ, ама не за 21, жалам...
Ќе проба твојата религија на мир на сила да преживее ама јебига на крај разумот ќе победи, веќе еднаш се случи...

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Треба малце на мини хауз да лежам да одморам...не бе какав радикален , сакаш да кажеш дека и мене ме бараат како последен од групата на Р.И.
И ти ли беше на протестот на радикалните христијани и назифашисти ?
Што ви значи тој знакот со прстите , како од рекламата на Вегета?
Незнам брат што им значи тоа со прстите o_O а и не бев на протестот не сум јас радикалец како тебе :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
jas rekov ni nemoze da go unistite i da sakate. dzabe i cel svet se obiduva no se poveke se razmnozuvaat muslimanite. vcera slusnav vo kina veke ima 150 milioni muslimani. lugjeto veke ne se glupavi. svakjaa koja e vistinskata vera. mislam 21 vek sme ;)
Allahu Ekber
Кина после Бразил има најмногу католици на светот и ? 150 милиони на 1.6 милијарди.....капка во морето.
Размножувајте се слободно........најголем доказ на заостанатоста ваша.Кај што е најголема сиромаштијата и кај што се најнеписмените таму се прават по 6-7 деца.
Ќе траете вака уште 100-200 години,на крај ко христијанството што е сега ќе дојдете.Имате 600 години помалку стаж,па уште ве држи религијата.

Иначе во Јужна Америка и Африка се размножуваат и христијантие,па и во Северна Америка и што сега ?
Вие католиците гледајте да ги престигнете,а кај се и протестанти и православни.......имате уште многу работа......

Член од
11 мај 2012
Мислења
7
Поени од реакции
8
Дечки од вчера и јас ви правам друштво на твитер. Не сум многу активна, немам ни мн followers но си имам друга тактика, имам пријатели и познајници од над 70 земји, ги гњавам со ова колку можам, едноставно нели I spread the truth :) И ако ви треба превод на англиски пред да објавите некој твит, пишете ми, видов некои со грешки

Kajgana Shop

На врв Bottom