bebush
Portable Heater
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 4.468
- Поени од реакции
- 5.166
Кајганче!
Денес го мразам цел свет, а очигледно ме мрази и тој мене.Од полошо најлошо.
Прво коа станав немав цигари, после индексот не можев да си го најдам, па таксито каснеше 10минути, па се изначекав добри 2ипол саата за да влезам да полагам усно, за целосно да се изблокирам и да не зуцнам, а научен материјалот..
Не, не е среќа што ми даде друга шанса да преполагам во среда.Редовна сум, активна сум и нормално е после толку учење и полагања мозокот во еден момент да ми застане.
Се напнав, ептен.Уста нема да може да ми затвори во среда..
И треба да учам, пак.Цел e*ан викенд ќе го спремам оној за понеделник.
Посакував да не се оптеретував толку и да не се напнував, барем овој пат се да ми биде рамно како на некои..
Денес го мразам цел свет, а очигледно ме мрази и тој мене.Од полошо најлошо.
Прво коа станав немав цигари, после индексот не можев да си го најдам, па таксито каснеше 10минути, па се изначекав добри 2ипол саата за да влезам да полагам усно, за целосно да се изблокирам и да не зуцнам, а научен материјалот..
Не, не е среќа што ми даде друга шанса да преполагам во среда.Редовна сум, активна сум и нормално е после толку учење и полагања мозокот во еден момент да ми застане.
Се напнав, ептен.Уста нема да може да ми затвори во среда..
И треба да учам, пак.Цел e*ан викенд ќе го спремам оној за понеделник.
Посакував да не се оптеретував толку и да не се напнував, барем овој пат се да ми биде рамно како на некои..