Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Манијачење нови сликици по фејсбукон - чек, слушање нови песници - чек, изигрување сабајлечка доза Вовче - чек... и веќе у 6 ипол нема што да се праи! Има, ама ја нејќам... Место да читнам уште некоја страничка плус, ја види кај заглавив, пишувам со кафенце у една рака, цигарето у друга на некое имагинарно другарче што можеби и никогаш нема да го прочита ова за разлика од асистенткана за некој ден што ќе чита а ја ќе тресам зелени и ќе измислувам топла вода на тестот... Ама ако, интересно ми е!
Запалив пикавец у пепељарава. Се собрале толку многу од цела вечер што едвај најдов место да ја изгасам цигарата. И нема да ги фрлам. И ќе смрди кога ќе се вратам. Налет, и онака се навикнав на тоа од поодамна.
За прв пат напраив ливче за препишување. Мака ми е да учам глупости веќе. Уствари, додека го пишував ливчето и го научив тоа што го пишував, не верувам ни дека ќе ми затреба. За секој случај. Никогаш не сум препишувал, а толку е лесно. Ама глупо дете од Стале Попов, поштено да се завршело факултет! Овие од кај мене баграва сите со препишување или со бубици завршија скоро, ја глуп! Ќефот бил поголем вака... Ќе биде, кога ќе неможеш работа да си најдеш!!
Го шмркнав кафенцето на екс.. Бљак! Кафе се пие со 3 цигари минимум, кај се видело тоа со една?

Бегам, остани ми поздравена и стискај палци за мене пошто на испит гадно е... А и ми се иде на одмор!

За моето утринско будење се погрижи забоболката. Се чувстувам уморно и ако денот се познава по утрото ова ќе биде тешко срање :cautious:
I'm going to change that :)

За да сакаш и почитуваш некого треба да имаш срце. За жал, не сите го имаат во себе.
Поздрав драга :)

... најавна шпица.

Од 3-та на 1-ва смена! Јако е чувството ако преживееш... :вонзем:

30-та титула! :vozbud: ... уште финалево остана :pipi:

И конечно после 4 месеци пак... епа редно беше (јеј!) :) Е сеа тука има еден проблем... ќе ми недостигаш :( :.. дури понеделник ќе те видам :(

Све убави денови... изненадуваш животе :eek:

... одјавна шпица.

Драга,
какво будење... :) Децава влегле кај мене, додека спиев и ме разбудија, си играа емисија. :pos:
Првата вика: Добар ден, кој е на телефон? ( со глас на најголемата шмизла )
Втората: Стојна :pos: (после ги менуваше имињата во Митра, Петко, Станко :pos:)
Првата: Темата на денот е однесувањето во училиштата...
Втората: Ааааа вие мислите дека има некакво однесување во училиштата? Ма се тоа се ... глупости ( го кажува сериозно како иднината да и зависи од мубетот).:pos:
После мене ми се обраќаат: Режисеру, ај кажи тема... :)
Е Драга, ако они не ме насмеат, не знам кој. :pos:
Сега ќе се спремам за на факултет, конечно и јас да го видам факултетот. :) Денес, кој ќе ми го спомне муабетот од вчера, ќе јаде шамарче (од зборови).:D
Ајде поздрав:pipi:

Јао брате, роџаче. Кое губење не следува. Животот на Софија.
Ко ќе се распалат едни фиљани, па ко ќе слези Боб долу, па ко ќе исклучиме. Фак јеа ќе прајме.
Па ко ќе ме пушти Бизнис на полагање, па кој бизниси ќе паднат ееј, лудаци.
Па еден мал пад ќе биди вечерта за матура, па после на другарска, че го првртиме Охридон. Аааа мора..
Па ко ќе ме примат на Егзит како волонтер, па ко ќе се видима со Ерика, па ко ќе распалиме ганџата..
Па ќе се оди на одмор, пичиња, мичиња, а јас полн пари оти ќе се вработам, па ко ќе се распали тревата,
па ќе се бркаме сас алфи низ градови и сила ( скраја да е ).
Па ќе си дојдиме па на факултет ќе се замини, сите 10ки, па ваму, па таму, малце хаге, ова, она..
Always look on the bright side of life, tanananananana..
Море ако не седнам да учам, ќе ми светни убо.. парарара

Кајганче!
Помина и денов со полагањава, аман веќе, окапав на факултет..
Утре пак треба да одам ради тоа мочано усно, како ќе ме сотре на тоа.. Џабе поените од писменото коа тие 400 страни ќе ми се измешаат во глава.
Још мало, још мало, и после ќе можам да уживам.. :)

п.с. времево е... само за учење.Ама ја преферирам гушкање сепак:X3:

Драгаааа иде викееенд :vozbud:

Драга,

Таа е од тие што кога ќе и соопштиш радосна вест ќе врисне од среќа како неа да и се случило. Во очите и се гледа дека е се радува за тебе и дека и е мило што си среќна. Таа е од тие што по гласот ќе те препознае дека нешто не ти е во ред иако изгледаш совршено добро и насмеано. Многу си ја сакам и сум благодарна што си ја имам другарка ми.:pipi: Инаку утре ќе си се наспијам ко човек. Нема факултет нема станување рано. Не ми го дадоа слободнив ден сама си го зедов :pos: Си заслужив па што :)

Вчера на радио пуштија песна која сум ја заборавил. Порано ја слушав доста за опуштање и кога ја слушнав се потсетив на "старите добри времиња" .. и сега сакам да ја споделам тука.

chillaxing..

kajgi se vrativ od rabota sea pravam pizaa i pustam K-1 da gleam malku ne mi se verua kako izgubi le banner od zimerman toa e toa inace kajgi se spremam za u sabota i za na intervju za na katar i za na protesti dokolku ima vo prvi borbeni redovi sum pozz kajgi se slusame :D

Денеска видов дека постои совршенство се вика Милиана Ленак. :love:(y):cuc:

Бев на сладолед со бившиот вечерва...Најдругарски беше све...Јас и он како другари убаво функционираме...И само како другар го гледам и ништо повеќе...Он мене не знам, али јас за мене си кажувам... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom