Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
На темата за твитање брзо се множат постовите, а ова не смее да се изгуби
Мејд мај деј :pos::pos::pos::pos::pos:
Благодарност до авторот на видеото, МоусДеф
o/
Н.

Utre e Bob Marley den. That's all I have on mind.

Кајгич

Не е утре Боб Марли "деј", туку денес...а јас сеуште не сум го посетил мојот придружник, мојот неколку месечен другар , мојот скопски кревет... сигурно тој охридскиот му љубоморит долго време...

А како се најдов јас во оваа ситуација (наместо вечер помината над книга ) пред лап-топов ?

-Најверојатно нба плејофот е главниот виновник ... или сепак не е ...или само си се лажам така... aх тој проклет 14-ти април кога те видов за прв пат...подобро е никогаш да не се случеше...а кога веќе се случи , зошто мораше да дојде до ситуација во која разговараме,ситуација во која ми ги откри твоите интереси (а воедно и мои)...и ми стави до знаење дека не само што си совршена од надвор,туку совршена си и од внатре(колку глупаво тоа и да звучело) ...совршена за мене ... Но (секогаш ама баш секогаш морат да имат едно „но“) ти долго време му припаѓаш на друг и мојот е*ан разум немат да дозволит тоа да ти го уништам...

А сега заминвам да спијам...

Некој спомна Боб Марли деј :D
Како шо е ред секоја година ,вечерта ќе помине у надеж дека мвр ќе го заобиколат паркот и ќе го остават народот да дува ганџа на раат.
И онака масовното инхалирање тревка и стонер музиче у позадина се обележјата на денов.

Кајги,

Не знам од кога сама навечер не се имам враќано за дома. Но така вчера испадна, бев со другарки излезена, и како вчера што ми беше страв не знам, остави од кучиња да се плашам па и од луѓе, не е како порано што беше, и покасно сум се враќала за дома и помала, сега да не можам на раат да излезам, а и такси не е решение, секое излагање такси, кога е убаво времето навечер да излезеш ни врне, ни студи што ќе ми такси. Ова станува као див запад, насекаде дивјаци.:(

Друго ми ебеше на умот, али јејеје..
I just got out of the joint.

Ама преку таквото од паметни фаци, знаеш...
...
Остај. Не денес.
Hey Bobby Marley, sing something good to me! ^^ This world go crazy, it's an emergency :))))

Passed down to you...

Интересен ден, мора да признам. Коа се враќав од тафталиџе накај центар, за малце ќе се десеше хаварија. Одејќи една велосипедистка се чукна во мене отпозади. Откоа помина моменталниот шок, ја прашав да не е повредена. Некако тивко низ заби ми рече дека е во ред. Е па ја користам оваа прилика јавно да и` се извинам. ... Грешката беше моја шо изиграав на слеп глувтар коа носам наочари со слушалки.
( а све мислам дека беше од форумoв... ама ај.)

Друго, потпишав у завод, раат сум 2 месеци. А и денот за поаѓање ене го кај е.

So says Saladin...

Драга :pipi:

Ме разбудија со преубави вести ^____^
Го поминав најтешкиот предмет не ми треба да си одам на испит !!! :))
Уште 4 колоквиуми драгаа и летото може да започне :vozbud:

Јооо брат заборајв да ти кажам преѓе.. Се налапав тродони онде кај Јагода, на излегвање од ко си купив Лаки Страјкс.. Имав цела лента, а лапнав само три, две метра подоли ме рокна еден трип. Почнав да забегвам накај лево, чудна ствар не бев ни напафкан, а се осеќав хај. Почна да ме врти онака чудно, ме рокна параноја и се залепив за зграда. Малце по малце успеав да се стрејтнам, па од таму некаде се најдов со едно бате. Го прашвам местото што е каде. Се најдов во џунгла, па продолжив по патот. Од десно ми излезе цела зоолошка градина, што ти знам со огромна ограда, целата дрвена. Ѕирнав низ неа и животни наредени, а од другата страна замокот се надвиснува. Си реков ќе скратам и животниве мирни, згаснав внатре и една антилопа веднаш се здиви. Општа паника, насекаде прашина, тропот на чекори, некаде надвор се засолнив. Заминаја сите резерватот е празен, а се беше згмечено ко на гугл мепс.. Каков трип, брате..

Не чепај секаде, не чепкај секаде, не чепкај секаде, не чепкај секаде, не чепкај секаде !!! Убила те радозналост ебате слепец, глуп.

Сафра е причината што сум депримиран - се нервирам, и сонувам да емигрирам. Но да почнам од почеток па да стигнам до крајот, живеам во пекол - не знам дали ќе го видам рајот. И после 6 века на угнетување - не се прашуваме, дали сме жртва на заговор за уништување. Едни го грабаат јазикот - а други името. Македонијо - кој е татко на копилето. Македонче нејке, да порасне во македонец. Ментален роб - кој сам си копа гроб.

Точниот погрешен начин за користење на Драга Кајгана усвоен од статус кво.

Драга.
Мачорот ми избега, кога видов дека го нема дома нозете ми се пресекоа, сеуште неможам да си дојдам на себе. Среќа сестра ми го виде во комшискиот двор, па го прибра дома :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom