Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

• Креатор на темата Креатор на темата Memento Mori
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека си ебе матер предавникот, може е голем играч но вистински Македонец никогаш. Можеше воопшто да не се појави на ова, можеше воопшто да не каже држава, можеше да си ја каже државата како што треба а не да кажува ФИРОМ. (n)

Ако на човек побитни му се парите отколку достоинството се ми е јасно ..

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Jas ne veruvam vo videovo od nekoj si Igor Krsteski 38 god od United States(??), koj uploadiral samo EDNO video na youtube.

Разлика од тој тоа што го кажал и ова напишаното има?
2960inq.jpg

За мене нема, за вас незнам. Професионален спорт батиња, од тоа живее човекот. И вие истото би го рекле, а може и ако не ве разбери некој, по 2-3 пати ќе го напомените ;)

Добро имаше две опции : Или нека ја каже целата референца или ич нека не кажува од каде е. Никој не го сили да рече Македонија -.-
Ова е срамота незнам. Исто ко да рекол : Јас сум Перо и го примам во шупак мерачки.

Перо е голем човек и голем играч и срамота е да се плука по него без оглед на се. Успеа да влезе во екипа која е во НАЈДОБРИТЕ 4 во Европа со можност во моментов да се бори за финале. Можеби ова што испадна е лошо, меѓутоа тој се наоѓа во таа средина во која едноставно мора на таков начин да реагира. Такада репсект за Антиќ и да се надеваме на пласман на Олимпијада во Јули!!!

Sekoja chest prijatele taka se sakaa Makkedonija pozzz

пичка класична, ич нека не се извинува после ова дека му било наложено, јасно е се, за популраност е спремен сегде и на секого да испуши

Jas ne veruvam vo videovo od nekoj si Igor Krsteski 38 god od United States(??), koj uploadiral samo EDNO video na youtube.
Прееска на СК идеше, можеш и по движењето на устата да видиш што вика.

Еден поздрав до Антич ..

Проклети да се предавниците, својот народ што го продале
и во гробот штом ќе лежат, тие пари да им тежат како казна.. божја пресуда.

Јбг, друг ко ќе ти наредва така е.

Презимето ви кажува се...

Абе деца тој е професионалец и мора така да реагира што не ви е јасно не се срамете без врска, тој е македонска ЛЕГЕНДА, која во моментво е близу финале во Евролига. И немојте да вреѓате на тастатура многу се силни сите, кога дава по 25 коша за Македонија пак ќе бидете тие што први ќе го величате. Декек види ме патриот сум што на чело ми пишува МАКЕДОНИЈА.
И да одиме на Олимпијада!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom