Bitcoin
₿
- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 5.530
- Поени од реакции
- 13.903
злато моеНиколче е од Велмеј море луѓе, јас ќе ви кажам
злато моеНиколче е од Велмеј море луѓе, јас ќе ви кажам
Емке, зш ми се причинвит дек те знам?Офф таман му стиснав ми се допаѓа на Никола, демек да те поддржам за Варош и ме заеба подолу.
можда ти се причинвит само.Емке, зш ми се причинвит дек те знам?
Дури и вајрлес имат...Море кј живејш ти? Интернет сега дури до Лескоец и Велгошти имат!
Е и ти претервиш сега, вајрлес само во Скопје имат!Дури и вајрлес имат...
Јас од скопје си пуштив со кабел вајрлесЕ и ти претервиш сега, вајрлес само во Скопје имат!
Шо убо ме разбудија од сабајле, ко го прочитав ова се изнапцув се живо и диво од фонтани, од кружни текој, огради на мостој до Скопје 2014.Убо прочитав негде некој психијатар викаше дека поголем дел политичари се скриени психопати.Овие нашиве дан останат покуси од оние во Скопје и само поголем хаос прает амеби идиотски безклеточни.
Баш ме интересират како ќе опнат кружен тек кај Охридска, ќе требит изгледа од промес со количкине за месо во кружниот да влегвиме.Или кај стара Охридија, една зграда шо е тазе таму да ја потсечат малце, ќе стрчит во кружниот.А баш се чудев како пред летово не им текна некој бисер...не не остаја да се изненадиме КРЕТЕНИ.Овие пари шо ќе ги перат сега да им се најдат за кауција
Билбордите ги видов, сега ме потсети...и кај Охридска, до Промес ги менвеа А за ѓубрето нек собирет, то им е работа, поубо да го собирет 2 пати дневно, него еднаш на 2 денаКако море, не виде вечерта пред 1 мај ко ги менвеа билбордине кај киноно и во 9 сатот навечер кај шо собираја ѓубре низ центар?
Абе нека го собирет ама не морат ептен во шпицот, грда слика е некако.Билбордите ги видов, сега ме потсети...и кај Охридска, до Промес ги менвеа А за ѓубрето нек собирет, то им е работа, поубо да го собирет 2 пати дневно, него еднаш на 2 дена
Остај ти то, мисли му ја летово како ќе ојш преку улица со кружно движење до Макси Д.Ќе имаш кружен тек в двор, плус комбињана пред/во Гимназија мерациАбе нека го собирет ама не морат ептен во шпицот, грда слика е некако.