PayPal (официјална тема)

Член од
5 мај 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Фала многу за информацијата Hyper freak!

Член од
5 мај 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Фала многу за информацијата Hyper freak!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Луге не сум упатен ногу само да прашам можам ли уопште да направам пејпал акаунт за да ми стигнуват пари не за да плакам или купувам......За од Македонија зборам има ли некаков начин?
--- надополнето: 7 мај 2012 во 17:19 ---
Луге не сум упатен ногу само да прашам можам ли уопште да направам пејпал акаунт за да ми стигнуват пари не за да плакам или купувам......За од Македонија зборам има ли некаков начин?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
--- надополнето: 7 мај 2012 во 17:19 ---
Отвори си Moneybookers ако ти е само за пари да ти стигнуваат .. барем ке имаш исправен акаунт .

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Деновиве сакам да почнам да работам и на fiverr е сеа колку е безбедно да се повлекуваат парите на пејпалов или па оваа финтава ја користите само за плаќање?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Деновиве сакам да почнам да работам и на fiverr е сеа колку е безбедно да се повлекуваат парите на пејпалов или па оваа финтава ја користите само за плаќање?
Ќе ти ја блокираат веројатно! :confused:

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Неколку месеци го користам акаунтот за подигање пари и не сум блокиран.
Se dodeka ne stasas do withdrawl limit nema da ti go blokiraat, a ima finta i za toa

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Неколку месеци го користам акаунтот за подигање пари и не сум блокиран.
Додека се работи со малку пари во ред али постои ризик да ви заробат добра сума па после доста проблеми се јавуваат мислам paypal не пасат трева немојте да ги потценувате! Се е на вас и колку сте спремни да ризикувате! :unsure:

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Пример имам на paypal акаунт 15 евра, ако сакам да купам нешто од 30 евра ке повлече уште 15 од дебитнава?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Пример имам на paypal акаунт 15 евра, ако сакам да купам нешто од 30 евра ке повлече уште 15 од дебитнава?
Јас имав слична ситуација и не сакаше да доземе.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Јас имав слична ситуација и не сакаше да доземе.
Ако си купувал а цената била во долари нема да ти земе од пејпал ако се во евра . требало да ги конвертираш во иста валута .

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ако си купувал а цената била во долари нема да ти земе од пејпал ако се во евра . требало да ги конвертираш во иста валута .
Не ми успеало, кога бара опција како да се плати одбирам кредитна е сега ако нема доволно пари на кредитната, не верувам дека сам ќе си доземе од сметката на пејпал во било која валута да се. Не сум прочитал такво нешто дека може.

Kajgana Shop

На врв Bottom