Отвори си Moneybookers ако ти е само за пари да ти стигнуваат .. барем ке имаш исправен акаунт .Луге не сум упатен ногу само да прашам можам ли уопште да направам пејпал акаунт за да ми стигнуват пари не за да плакам или купувам......За од Македонија зборам има ли некаков начин?
--- надополнето: 7 мај 2012 во 17:19 ---
Луге не сум упатен ногу само да прашам можам ли уопште да направам пејпал акаунт за да ми стигнуват пари не за да плакам или купувам......За од Македонија зборам има ли некаков начин?
Ќе ти ја блокираат веројатно!Деновиве сакам да почнам да работам и на fiverr е сеа колку е безбедно да се повлекуваат парите на пејпалов или па оваа финтава ја користите само за плаќање?
Неколку месеци го користам акаунтот за подигање пари и не сум блокиран.Ќе ти ја блокираат веројатно!![]()
Se dodeka ne stasas do withdrawl limit nema da ti go blokiraat, a ima finta i za toaНеколку месеци го користам акаунтот за подигање пари и не сум блокиран.
Додека се работи со малку пари во ред али постои ризик да ви заробат добра сума па после доста проблеми се јавуваат мислам paypal не пасат трева немојте да ги потценувате! Се е на вас и колку сте спремни да ризикувате!Неколку месеци го користам акаунтот за подигање пари и не сум блокиран.
Јас имав слична ситуација и не сакаше да доземе.Пример имам на paypal акаунт 15 евра, ако сакам да купам нешто од 30 евра ке повлече уште 15 од дебитнава?
И сега прво на картичка да повлечам парите, па така сите наеднаш ке ги земе?Јас имав слична ситуација и не сакаше да доземе.
Да, провизија ќе ти земе.И сега прво на картичка да повлечам парите, па така сите наеднаш ке ги земе?
Ако си купувал а цената била во долари нема да ти земе од пејпал ако се во евра . требало да ги конвертираш во иста валута .Јас имав слична ситуација и не сакаше да доземе.
Не ми успеало, кога бара опција како да се плати одбирам кредитна е сега ако нема доволно пари на кредитната, не верувам дека сам ќе си доземе од сметката на пејпал во било која валута да се. Не сум прочитал такво нешто дека може.Ако си купувал а цената била во долари нема да ти земе од пејпал ако се во евра . требало да ги конвертираш во иста валута .