Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требеше Никола да испаднит и ќе испаднеше ако не напраеше Себастијан онакаСега комотно мојт да си се изејт....
Ја мислам овој Огнјен беше главен таму на сите им се лижеше а не беше нешто јак натпреварувач (освен жени шо тепаше)себастијан е спремен за ова ама денес сам се закопа сега нема шанси да е победник + мислам дек овие жените ке се раскараат до крајСебастијан сам себе си пресуди... Се до пред малку ми беше фаворит, а сега сакам тој да испадне. Тој беше главата на машкиот клан.
Заради конкуренцијаНе гледав зошто го шитнаја Радован?![]()
Ради глупост , јак натпреварувач бил . Па ако влезел во обединувањето ќе ги тепалНе гледав зошто го шитнаја Радован?![]()
И мене исто. Ама после ова мислам дека нема никакви шанси. Сега фаворит ми е Алекс.Себастијан сам себе си пресуди... Се до пред малку ми беше фаворит, а сега сакам тој да испадне. Тој беше главата на машкиот клан.
Зашо да испадне, се знаеше дека Никола ќе лета пошто со дуплиот глас автоматски тие имаа 6 гласа, а тој и покрај тоа што се искара со жените ризикуваше и му го даде имунитетот на Никола. Епа јбг од друга страна се заеба и го сјеба најдобриот пријател. Не го сакав Огнен баш ама далеку од тоа дека тој е за исфрлање.Себастијан сам себе си пресуди... Се до пред малку ми беше фаворит, а сега сакам тој да испадне. Тој беше главата на машкиот клан.
A шо мислеше Никола дека за маж ке го зејтИ мене исто. Ама после ова мислам дека нема никакви шанси. Сега фаворит ми е Алекс.
А Кристина зошто се сврте против Никола, и како тоа Оги ја навредил?![]()
А што очекуваш од една класична ороспија? Една од најгадните ми е таму. Да не речам најгадна. Цело време ја држеа машките да не испадни сега нож им заби.И мене исто. Ама после ова мислам дека нема никакви шанси. Сега фаворит ми е Алекс.
А Кристина зошто се сврте против Никола, и како тоа Оги ја навредил?![]()
За најгадна, најгадна ми е и мене. Ама сепак бе не можеш одеднаш да се свртиш против некого со кого си се сложувал ептен добро до сега... Ја мислев дека имале некоја расправија, ама ништо од тоа.А што очекуваш од една класична ороспија? Една од најгадните ми е таму. Да не речам најгадна. Цело време ја држеа машките да не испадни сега нож им заби.
Toчно со Владо и Милан Никола и ВладоВаков таков Себастијан,ама мислам дека е најспремен во шоуво...
П.с кој ги дадае двата гласа на Маја Лена?![]()