Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Требеше Никола да испаднит и ќе испаднеше ако не напраеше Себастијан онака:facepalm:Сега комотно мојт да си се изејт....

Браво за Алекс:cuc: највеќе ќе ми биде мерак да влезе во финале..
Ава легендата еден по еден сите ги исфрли, машкиве највеќе се заебаа со неа и со Маја... тие да ги исфрлеа кога можеа сега друго ќе беше. Ама толку мислат...:facepalm:
Од машкиве во финале би сакал да ги видам Милан и Влада, преку таквото ми е од Себастијан антипатичен ми е до даска. И плус сега изигра многу ретардирано, да си седеше мирен дебичлето Никола ќе леташе...

Требеше Никола да испаднит и ќе испаднеше ако не напраеше Себастијан онака:facepalm:Сега комотно мојт да си се изејт....

Себастијан сам себе си пресуди... Се до пред малку ми беше фаворит, а сега сакам тој да испадне. Тој беше главата на машкиот клан.

Не гледав зошто го шитнаја Радован? :facepalm:

Себастијан сам себе си пресуди... Се до пред малку ми беше фаворит, а сега сакам тој да испадне. Тој беше главата на машкиот клан.
Ја мислам овој Огнјен беше главен таму на сите им се лижеше а не беше нешто јак натпреварувач (освен жени шо тепаше)себастијан е спремен за ова ама денес сам се закопа сега нема шанси да е победник + мислам дек овие жените ке се раскараат до крај

--- надополнето: 10 мај 2012 во 23:49 ---
Не гледав зошто го шитнаја Радован? :facepalm:
Заради конкуренција:cautious:(немој да ме јебеш бре) дечкото беше сам со никого не беше договорен и го летнаја

Јас пак мислам дека Себастијан им беше паметот, а сите други го следеа и со слушаа. Огнен беше само дел од неговиот тим и така сите тие 4-5 души се чувствуваа заштитено и сигурно. Добро е што малку им се разниша сето тоа.
А Радован испадна баш поради Себастијан, поради неговата тактика.

И мене исто. Ама после ова мислам дека нема никакви шанси. Сега фаворит ми е Алекс.
А Кристина зошто се сврте против Никола, и како тоа Оги ја навредил?:confused:

Зашо да испадне, се знаеше дека Никола ќе лета пошто со дуплиот глас автоматски тие имаа 6 гласа, а тој и покрај тоа што се искара со жените ризикуваше и му го даде имунитетот на Никола. Епа јбг од друга страна се заеба и го сјеба најдобриот пријател. Не го сакав Огнен баш ама далеку од тоа дека тој е за исфрлање.
Инаку од женскиве баш Ава и Маја Лена ми се најокеј, дај Боже Алекс да не влезе во финале, ми го пукна со тоа женските женските, се виде денеска дека машките не гласаа клански а оние се тие што менуваат мислење за секунда. И Кристина исто, со момците сум феноменален однос, Себастијан ти си ми најбољи друг, лежи со Никола лигави се и ваму машките ќе не исфрлат. Ма ќе би ебат све сега, борба нема да видите ниедна победа.:mad:

И мене исто. Ама после ова мислам дека нема никакви шанси. Сега фаворит ми е Алекс.
A шо мислеше Никола дека за маж ке го зејт:pos: Огнјен најголем манипулатор беше Лижач и онај смешак циничен едвај чекав да летнит

А што очекуваш од една класична ороспија? Една од најгадните ми е таму. Да не речам најгадна. Цело време ја држеа машките да не испадни сега нож им заби.

Ќе биде јако до крај тоа е сигурно ... После ова што го гледав заслужено би требало да се најде во финалето.

Жарко си пука сеир како никој до сеа во Сурвајвр.Најак лик !

А што очекуваш од една класична ороспија? Една од најгадните ми е таму. Да не речам најгадна. Цело време ја држеа машките да не испадни сега нож им заби.
За најгадна, најгадна ми е и мене. Ама сепак бе не можеш одеднаш да се свртиш против некого со кого си се сложувал ептен добро до сега... Ја мислев дека имале некоја расправија, ама ништо од тоа.

Што знам, некако после вечерва у финале сакам да ги видам Алекс, Владо и Милан. Мартина со ногата не заслужува понатаму да оди, иако мене лично не ми смета.

Ваков таков Себастијан,ама мислам дека е најспремен во шоуво...

П.с кој ги дадае двата гласа на Маја Лена? o_O

Ваков таков Себастијан,ама мислам дека е најспремен во шоуво...

П.с кој ги дадае двата гласа на Маја Лена? o_O
Toчно со Владо и Милан Никола и Владо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom