- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
чекај Езил е на твДобро бе, пишува некој или јас не гледам
чекај Езил е на твДобро бе, пишува некој или јас не гледам
Не знам шо би рекол, го побарав поради документарецов во кој е наратор и режисер, исламски радикали и УЧК Луѓе му се омилена тема
Абе изрод, каде во светот ги знаат без испитување ТОЧНО КОИ СЕ ВИНОВНИЦИТЕ? КАКО САКАШ ДА ДОЗНААТ КОИ СЕ АКО НЕ СЛЕДИ ПРОЦЕС НА ИСПИТУВАЊЕ??? У СТРАНСТВО ЗАРЕМ АКО ВЛЕЗАТ НЕГДЕ И НАЈДАТ 50 ДУШИ САМО 1 ЌЕ УАПСАТ? ДЕМЕК НЕМАЛО СЛУЧАИ ДО СЕА КАДЕ ШТО ЖЕНИ (БУЛИ) СЕ ДИГАЛЕ У ВАЗДУХ М??Се протестира заради начинот на кој беше изведена акцијата , при што насилно , со кршење на домовите и со уплашување на семејствата , беа уапсени жени и стари лица ... кои потоа беа ослободени (две од жените тотално невини).
Дали би се сложил ти, да ти влезат дома 50 специалци , лом да ти ја направат куќата , бремената жена да ја тероризираат ... а после 2 дена да ти речат , пардон , не си ни бил потребен.
Нишо посебно, го складира твитот кај тебе во фејворитс и после си гледаш кои твитови си си ги фаворизирал.што значи покрај ретвитот ако кликниш фејворит на твитот ??
Да се откажеа Линколн и Лутер Кинг, сеа црнците уште ќе ни копаа низ нивите .. I"LL NOT BOW , I'LL NOT SURRENDER !!!Нишо посебно, го складира твитот кај тебе во фејворитс и после си гледаш кои твитови си си ги фаворизирал.
И не ми е јасно што се демотивирате зашто немало никој, никој не пишувал на темава... Има луѓе што не пишуваат тука а твитаат, баш вчера забележав неколку форумџии. Нека не преовладува македонското во вас, утре вие нема да можете, други ќе работат и така.
Да се откажеа Линколн и Лутер Кинг, сеа црнците уште ќе ни копаа низ нивите .. I"LL NOT BOW , I'LL NOT SURRENDER !!!