Tемјан
the Kingslayer
- Член од
- 19 мај 2011
- Мислења
- 691
- Поени од реакции
- 1.141
Афтер 10 минитс...
Сте нашле во која црква да се крстите играјте се со германците.....
Eте го ќелавиот што ја водеше толпата.
Афтер 10 минитс...
Сте нашле во која црква да се крстите играјте се со германците.....
Има некој ивент со 3-4 илјади атендинг се повикува на мирен протест и сл ... а патем за што ќе протестираат вашиве ? самиот соучесник призна дека се десило тоа што се десило и ДУИ повика на верување во институциите заради тоа што има Албанци во самите институции (дел од охридскиот договор за да има доверба нели) што е поентата сега ? или чисто да шират страв , да се покажат колку се прости , гадни , не-паметни ? што е поентата не сфакам ?Колкава заинтересираност има за во сабота , има ли на фејсбук нешто да видам каква атмосфера има.
Зошто ќе протестирате?
Афтер 7 дејсАфтер 10 минитс...
Eте го ќелавиот што ја водеше толпата.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 19:47 ---Баш така. На некому Албанци му стискаат лајкови.
не сум јас албанец (неверојатно не пишав албанец) Како не ви срам да им го менувате името и пензии терористички им дадовте
Лупај се во гради. Ако само случајно се скриеш на повик од резервен состав, макар и 15 години да имаш, јас ти се колнам во се што ми е свето дека за уши ќе те однесам на СЦГ. За уши како најголем мочко.Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови - изроди како македонскиот. Историјата не памети друг таков пример кога еден ист народ по традиција, јазик и вера се разделува на разни спротивни страни, една од друга потуѓа...
Е, ако де, битно Дарди се согласува со твоите ставови.не сум јас албанец
И протестите ќе го решат ова??
Овој горанзоран ти е антикампања у движење.Е, ако де, битно Дарди се согласува со твоите ставови.
Бев ја у составот....и да излеговме смрдлиња мали тука си у право а и уште сме...Лупај се во гради. Ако само случајно се скриеш на повик од резервен состав, макар и 15 години да имаш, јас ти се колнам во се што ми е свето дека за уши ќе те однесам на СЦГ. За уши како најголем мочко.
Моментот кога мочко што носот не знае да си го избрише, нарекува ветерани и возрасни луѓе предавници !!!
Моментот кога едно исфрустрирано детитште, на кого татко му не му купил патики за полу матура, ќе иде да крши излози по град !!!
Моментот кога се мерат курови на форум, а разгалени копиљаци таму ги ставаат устата и газот !!!
Преку кур ми е од вакви копиљана како тебе.
Мислиш дека си патриот. Ама патриот со празна глава е бетер и од учка. Смрдле мало.
Срам да ти е!Бев ја у составот....и да излеговме смрдлиња мали тука си у право а и уште сме...
Зашто да ми е срам бе пичко една пошо тебе те бранев?Срам да ти е!
Се гледа дека не ти се искрени намерите.
Ама ако. Кој за што излегол тоа ќе си добие.
Без разлика дали е Македонец или Албанец.
Не сум во тек со утрешниот протест , претпоставувам :Има некој ивент со 3-4 илјади атендинг се повикува на мирен протест и сл ... а патем за што ќе протестираат вашиве ? самиот соучесник призна дека се десило тоа што се десило и ДУИ повика на верување во институциите заради тоа што има Албанци во самите институции (дел од охридскиот договор за да има доверба нели) што е поентата сега ? или чисто да шират страв , да се покажат колку се прости , гадни , не-паметни ? што е поентата не сфакам ?