Новата Ford Fiesta

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan_g
  • Време на започнување Време на започнување
Еве најдов некои слики од саемот во париз ... еве ги аплоадирав

Новата Форд Ка

picture055i.jpg

Иначе вакви тату како кај вратата имам земено ги имаше на штандот закон се :vozbud:

Еве ја новата Форд Фиеста

picture057vib.jpg

И еве ја истата од внатре со мене заедно :pipi:

picture058a.jpg

Е дај гас де и летни надвор низ стакло. После бегај и ќе си имаш нова кола. :D

Е дај гас де и летни надвор низ стакло. После бегај и ќе си имаш нова кола. :D

Хахахаха од франција до ск :D
е тогаш коа се сликав ја немаше кај нас фиестата

super se i dvata modeli ,,no so razlicni celni grupi,,,,,pomaliot e trendseter,, a fiestata e veke neshto sosema drugo,,,od koga iko isfrlija na pazar prviot model,,koj beshe isklucivo niskobuzetno igradsko vozilo ,,denesnava fiesta e za nashi uslovi avtomobil po merka na pomladi familii ,,iza vo gradski uslovi ,,a i za dolgi relacii,,,,,,super se i dvata modela,,

Другарче ја зема оваа фиеста ама со 1.4 дизел моторот, презадоволен е и му троши колку моето скутерче од 50 кубика :)

Форд еднаш и никад више.
Извозев одвај 70 000 километри а платив повеќе од 4000 евра за сервиси и кварови.Пола од времето беше кај мене а пола у Мида-гнида сервисот.Тоа комплексот згради од мој пари го направи :place:

ОК! Фала многу. Фиеста vs Фиат Пунто Класик???

http://fiat.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=55&version=100

Абе не ме зезај колку и да е ефтино штоќе ти го пунтото модел од 2000 година, фиестата е 3 светлосни години понапред :D
види линеа ако ти праи мерак долгата, со плин да ја купиш нова беше 9000 мислам, само квалитетот којзнае, се произведува во турција така да ...

Другарче ја зема оваа фиеста ама со 1.4 дизел моторот, презадоволен е и му троши колку моето скутерче од 50 кубика :)
Паметен избор за разлика од атмосферецот 1.2 која гори 8.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom