Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Непотребно си остар кон нашата легенда, мислам дека нема теорија да си иде, ама еве ќе видиме времето ќе си покаже.....Иначе го делиме мислењето дека ако си оди( со шанса 0,00001 %:)), Арсенал нема да падне у депресија.....

Иначе изјава на Кош за Подолски.....http://www.arsenalinsider.com/5983/koscielny-podolksi-vital-for-trophy-tilt/?

Во право е, добро е што ги имаме Пер, Војче и Фабиански, ќе може на раат да си сврти муабет.....
Ван Перси не е легенда. Сега на него е изборот дали ќе стане легенда или ќе отиде во заборавените.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ван Перси не е легенда. Сега на него е изборот дали ќе стане легенда или ќе отиде во заборавените.
Туууу ептен си нафуран на РвП, ах сега за некој ден кога ќе потпише нов договор има да биде ин јо фејс...;)
Иначе во право си не е легенда, али на одличен пат за таму е.(y)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Туууу ептен си нафуран на РвП, ах сега за некој ден кога ќе потпише нов договор има да биде ин јо фејс...;)
Иначе во право си не е легенда, али на одличен пат за таму е.(y)
Не сум нафуран друже, реален сум :)
РВП не е легенда, пошто не заслужил до сега со ништо да биде ставен во легендите. Ако остане тоа е друг муабет

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Шо знам за вас , но јас го истакнав своето мислење за М'Вила.Значи потребна е конкуренција за позицијата ДМФ и те како.Но секако не треба да се застанува овде.После М'Вила,со играчи како него,Сонг,Артета,Вилшер и Росицки би имале одличен прв состав на тие позиции и одлична клупа.Секако после него треба да се зема еден класичен напаѓач и играч кој ќе може да игра и лев бек и штопер,но секако природна позиција да му е лев бек...Зошто ако останеме на Гибсот сме си ебале матер у пичку!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не сум нафуран друже, реален сум :)
РВП не е легенда, пошто не заслужил до сега со ништо да биде ставен во легендите. Ако остане тоа е друг муабет
Да освојваме трофеи, по 4 во сезона, ќе беше легенда. Така да, релевантен податок е то. Легенда е тежок збор. Ако освоеше 10ина трофеи, остана кај нас 8-9 години, даде 100+ гола, ќе беше легенда, така ?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Да освојваме трофеи, по 4 во сезона, ќе беше легенда. Така да, релевантен податок е то. Легенда е тежок збор. Ако освоеше 10ина трофеи, остана кај нас 8-9 години, даде 100+ гола, ќе беше легенда, така ?
Немора да има трофеи за да биде легенда.
Има еден куп играчи кои никогаш у својата кариера не освоиле трофеи па се легенди во клубот за кој настапуваат.

Како сакате мислете, Робин моментално не е легенда, сам ќе одлучи дали ќе постане легенда на клубот или ќе биде познат исто како Фабрегас и Насри.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenalinsider.com/5983/koscielny-podolksi-vital-for-trophy-tilt/?#axzz1uIwekjyg
За некој што праша, во оваа изјава на Кошелни... на линков значи (веќе поставен тука , погоре) е изјаснето за СУМАТА за која е Подолски дојден во нашиот тим...
Со огромниот број “трачеви“ следеше сумата, 10 милиони... овдека стои 11 милиони но не евра туку фунти.
Солидно, и секако Арша останува најскапа аквизиција сеуште!!!

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Ја сум официјално презадоволен од информациите што ги добиваме од новиниве за трансфериве Подолски дојде МВила е готов и тој читам исто така и за Јуниор Холиеот од Блекбурн и тоа дека ке дојде за без пари кај нас ипак тој е вингер а на таа позиција имаме играчи на претек мислам ако дојдат уште двајца квалитетни играчи на лев бек позиција и среден ред со АМ предиспозиции ние ке имаме тим за титула би сакал да видам да дојдат уште Лејтон Бејнс и некој играч како Ериксен идеална формација за наредна сезона според мене би била

----------------Шчезни----------------
--Сања---Кош---Верма---Бејнс--
------------Сонг----М Вила----------
--------------Вилшер-----------------
---Волкот--------------Подолски--
----------------Рвп--------------------
Резерва Росицки Окс Артета Пер Ериксен Сантос и кој било голман :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Немора да има трофеи за да биде легенда.
Има еден куп играчи кои никогаш у својата кариера не освоиле трофеи па се легенди во клубот за кој настапуваат.

Како сакате мислете, Робин моментално не е легенда, сам ќе одлучи дали ќе постане легенда на клубот или ќе биде познат исто како Фабрегас и Насри.
Кој бе ? Кој е таква легенда ? Батистута ? Тоти ? И тие имат освоено големи трофеи во кариерата ! :) Ама, ако Ван Перси остане во клубот до крајот на кариерата, не сомнено ќе стане легенда, бидејќи сум убеден дека набрзо ќе освоиме голем трофеј ! Пл или Лш

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ја сум официјално презадоволен од информациите што ги добиваме од новиниве за трансфериве Подолски дојде МВила е готов и тој читам исто така и за Јуниор Холиеот од Блекбурн и тоа дека ке дојде за без пари кај нас ипак тој е вингер а на таа позиција имаме играчи на претек мислам ако дојдат уште двајца квалитетни играчи на лев бек позиција и среден ред со АМ предиспозиции ние ке имаме тим за титула би сакал да видам да дојдат уште Лејтон Бејнс и некој играч како Ериксен идеална формација за наредна сезона според мене би била

----------------Шчезни----------------
--Сања---Кош---Верма---Бејнс--
------------Сонг----М Вила----------
--------------Вилшер-----------------
---Волкот--------------Подолски--
----------------Рвп--------------------
Резерва Росицки Окс Артета Пер Ериксен Сантос и кој било голман :D
За Хоилет ако дојде одлично, момакот е струја!
Бејнс и јас сакам да го купиме али сигурен сум дека такво нешто нема да се случи познавајќи го Венгер, при 2ца леви бека притоа едниот минатата година купен тој нема шанса да пазари на таа позиција.

Туку сите зборат за леви бекови, а уствари коа ќе ги разгледаме работиве десната ни е покритична, Сања е класа да, али за жал у последно време врза две три крупни повреди.. ако го служи здравје дај боже добри сме, али ако се повреди немаме соодветна замена. Јенкинсон е каша, Кокелин, Џуру.. овие двајца не се бекови, пак ли ќе се крпиме? со крпење титула тешко..

Што се однесува до формацијата ако дојде М'Вила ќе не појача доста, али тој да игра, а Артета на клупа малце потешко. Кош, Артета, РВП ни беа оваа сезона надобри играчи, за нив мислам дека наредна сезона е загарантирано место во први 11 ако играат во оваа форма.

Него вака коа ќе го разгледаме составот за наредна година, со Подолски,ако се донесе МВила и другите кој се враќаат од повреда Вилшер, Дијаби, Сања имаме одличен состав али некако пак сме кнап во одбраната. Јан Вертоген да се донесе ќе биде друга приказна, дечкото е универзален игра централен, лево, средина може да игра..

Како и да е, Перси ако не потпише преку тасета, секој трансфер период клучни играчи си идат.. налет.

D

D_NazGUL

Гостин
За Хоилет ако дојде одлично, момакот е струја!
Туку сите зборат за леви бекови, а уствари коа ќе ги разгледаме работиве десната ни е покритична, Сања е класа да, али за жал у последно време врза две три крупни повреди.. ако го служи здравје дај боже добри сме, али ако се повреди немаме соодветна замена. Јенкинсон е каша, Кокелин, Џуру.. овие двајца не се бекови, пак ли ќе се крпиме? со крпење титула тешко..

Како и да е, Перси ако не потпише преку тасета, секој трансфер период клучни играчи си идат.. налет.
Првиот болд: Море мислам дека моментално е еден од најдобрите играчи на таа позиција, но немаме соодветна замена за него, човекот не е машина. Затоа ете да го врзам вториот болд „како замена“ на Сања нели - па тоа ти е како во Формула 1 втор болид заменски да земеш Фиќо. Уште кога го земаа пишав дека е кретен, ама А.В. љубителите парче ме направија ... ете!
Третиот болд: РвП е нашиот клучен играч сезонава и би било одлично да остане и бордот треба да стори „во рамките на можноста“ се за да го задржи, но и тука се слагам (покрај тоа што ми е сумњиво што левак уште еден донесоа) дека ако си отиде ќе преживееме како и секогаш.

1. O'Neill will also sign a new striker in the summer as Nicklas Bendtner is set to return to Arsenal after the completion of his loan period. -
    Е ова ми го расипа кафево отсабајлечки.
  2. Arsenal legend Steve Bould to become Wenger's new deputy - PAT RICE оди дома, да видиш да не веруеш.
  3. Tottenham beat Arsenal to signing £8.1m Vertonghen - me don't like it!
  4. Wenger wants Vorm to provide competition for Szczesny as Arsenal No 1

-
    викам ја чудно нешто се случува иднава сезона лапаме титули и А.В. си оди.

--- надополнето: 9 мај 2012 во 09:40 ---

Што убо си седнале еден до друг, сеа и дрвосечата Бендтнер ќе ги удружи, а мислам дека и још по неки им фали ...

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Мое мислење е дека треба да се насочи Венгер кон играчи шо играат во ПЛ да речиме Бејнс лево зато шо дупка сме на таа страна и нешто да појача во средина зш Ремзи не сакам и вгодина да го гледам кај шо играт Ворм би сакал да го видам со дрес од Арсенал :D исто и Волкот не можам да го гледам 6 години никаков прогрес нема тапка во место Вертонген го некам во клубот а Бентнер ако се врати ништо од засилувања во нападот ке си останиме на Подолски само
OUT:
Gibbs, Squillachi, Djourou, Diaby, Rosicky, Theo, Arshavin, Chamakh, Park.

Kajgana Shop

На врв Bottom