#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Најмногу ме нервира фактот, што на вакви протести изглегуваат деца - буквално деца од 15,16 години наполнати глави, екстремистички настроени во стилот, кога ќе пуштиш куче од ланец...и ќе ја усерат цела работа! Ме нервира што во таквите протести не учествуваат граѓани од постарите генерации! Се ми се чини подобро им се исплаќа да ја гледаат Шеќерезада одколку да излезат за доброто на Македонија!
Никој не знае, дури ни ти, што е добро за Македонија.

Ае да му мавнеме сите репорт...гарант сеа не чита на форумов...шпион :гомце:

Ма Карлович тука е меѓу нас, типот 200 јузера има, ќе се јави кај и да е, се опседнал на Твитерот негов со мене :pos: comedy central е типот.

Кое педерче, еј... дошол и немал г*з да се претставил, бе... ц ц ц кое смрдливо можуле!

Тој е убер мега #влијателен, затоа несакал да се претставува на обичните смртници:D

Ма Карлович тука е меѓу нас, типот 200 јузера има, ќе се јави кај и да е, се опседнал на Твитерот негов со мене :pos: comedy central е типот.

А да биде најинтересно, сепак има постови за #spreadthetruth и тоа доста ок.

Интересен овој. ХАХАХАХАХАХХА

Andrej_А
3 May near Skopje
Планот за денес: ќе го променам светот и ќе најдам љубов

4 May near Skopje
Mission EPIC failure .. gonna fap ..

e tolku narode moram da odam ,a sekako i dvete pticki mi crknaa :))))) pozz i twitajte :)

Ти ништо лошо не си направила и не правиш моментално.
Ни еден од овие постови на твитер и ФБ, НЕ ПОТТИКНУВА, национална омраза и нетрпеливост. Најголемиот дел од постовите се умерени и реални. Има и од наша страна вжештени глави ама сега за сега се малку. Секаде убаво е напишано јасно и гласно дека не сме против муслиманите и албанците генерално, туку дека сме само против радикалните елементи кои го поткопуваат мирот и соживотот во државава. Значи во основа, групата ти е за мир и соживот, толеранција и разбирање. А таа што се јавила, ако не рабира објасни и. Ако ти е страв на тебе да и обајсниш, мислам дека не тебе ти пуштив во ПП мое име и презиме, дај и го ја ќе и објаснам. Од затвор си далеку со светлосни години не се секирај. (y)
И јас и го објаснував истиот муабет на мајками , ќе и го кажев и на неа, да зборев јас со неа , ама не зборев .. Тоа беше само предупредување да не се поттикнуваат протести :):свиркам:

Удрете малку по Германски весници,пошто во Саботата имаше демонстрации во Германија од страна на Радикални исламисти каде еден е нападната полицијата и еден од екстремистите е приведен за обид на убиство..

@Focusonline

ПОМОШ! Отворам на Кајгана и други страници се нормално функционира! А отворам Твитер да пуштам твит или ретвит, ми вика the script is busy or not responding! А милион пати избришав колачиња, историја и се и пак не функционира!

Еве го на Facebook... http://www.facebook.com/zlatko.taleski.7
Бар сликите се од тој профил, ама сомнителен ми е ликов :pos:
Изгледа и Facebook акаунти има за распродажба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom