Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.620
- Поени од реакции
- 59.444
Тарибо мадафака Вест!
Мене ми треба италијанска одбрана, таа подразбира четири говеда позади. Нагатомо е одличен кога играме со послаби екипи кои ги напаѓаме и ретко се на наша половина, но не можам да го замислам кога ќе треба во поголем дел од натпреварот да се браниме. Добар е за ротација немам ништо против да остане, но повеќе би сакал да видам некој како Коларов таму.зе мариа . чирило (хрррррк пу ) и матео ферари. и неизбежиот беноа кое
баш коларов ќе ни ја опраи одбраната , уште една коњина како станковиќ да шутира без памет од 40 метра кога бркаме резултат не ни треба, башка одбранбените карактеристики не му се нај нај. а нагасаки пак ќе кажам што ви згрешил толку ќе греши кога никој не покрива позади ,
Арон Винтер, Ајакс школа ако се сеќавам добро, многу јака генерација беа.dzver beshe toj be, posle koa go zede Mancini Pier Wome, site chekaa da stane noviot West
Imavme i eden Winter
ерата на липи ... и нормално не издржаа до полусезона.samo sorodno i van der meyde gi znam, ovie drugite koja eraa igraa?
Случајно глеав еуроспорт пред некој месец и го глеам Винтер тренер во Торонто . А пред некоја недела на спорт клуб Серџо Консеисао го глеам тренер беше на едни таму што ги опнаа Брага .Арон Винтер, Ајакс школа ако се сеќавам добро, многу јака генерација беа.
и далматKaлон,Кристијано Занети,ГРЕШКО...
И Хелвег да не го заборавиме
далма беше вистински треквариста..како ќе ни се најди сега моментално со тие години и со таа формаДалма ми беше еден од омилените играчи. Сериозно.