Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Мочко а ти се правиш многу ли интересен?Паметен се правиш или уриваш ѕид со глава?Реков не е пенал одма одкога го свирнаа.Ти и некои други ме нарекувавте плачко.Океј.Поминуваат два дена Хаурад Веб со изјава СВИРНАВ НЕ ПОСТОЕЧКИ ПЕНАЛ.Шо значи го видел на забавена снимка а не дека бил закриен позади играчите :kesa::kesa:.Значи и покрај сето тоа ти се правиш со многу фудбалски стаж а не само шо незнаеш шо е пенал туку оде и против изјавата на Хауард Веб.Од тоа следува братко дека ја затебе и покрај тоа шо сум помал 4 години сум Хаурад Веб.А за натпреварот со Евертон од ФА купот ја следев во живо и прв ви напишам таму дека не ви свирнаа чист пенал така да неможиш на затоа да ми пререкнуваш.Се на се џабе си гледал фудбал цел живот појма си немаш
Хаха ок тогаш Хауард Веб :). Јас не сум те нарекол плачко за тоа што го напиша за пеналот, првен провери си кој те напаѓа. Второ не знаеш што пишуеш, чим видел на забавена снимка дека тоа не е пенал и признал после утакмицата значи не можел да види во живо што се случило. Така да воа црвеново што го болдирав ја отсликуе твојата интелегенција.
А ем ти објаснив дека не сметам дека е пенал, а тоа што свирна судијата е веќе друго. Среди си ги сеа импресиите од заговорите против Ливерпул што владеат во светов и пиши ми другпат што не е јасно. Стручњаче мое. :)

Лавеци се поблиску до Ливерпул
Агентот на ѕвездата на Наполи, Езекуел Лавеци, изјави дека неговиот клиент е многу блиску до потпишување на договор со Ливерпул. Според него, Ливерпул доставил сериозна понуда до Наполи и до Лавеци, кој би добивал трипати поголема плата од досега, и во моментов се е во рацете на клубот. Доколку Наполи сака да го продаде неговата следна дестинација е Ливерпул.

Мислам дека Лавеци ке дојде.Сега Наполи го зема Кваљарела и мислам дека тој ке биде замена за Лавеци во нападот.Изгледа дека Тевез нема да дојде туку Лавеци ќе му биде партнер на Торес.А и прочитав некаде дека играчите на Ливерпул бараат да се земе Овен назад.Јас не би имал ништо против да се врати дефинитивно една од легендите на Ливерпул

Мислам дека Лавеци ке дојде.Сега Наполи го зема Кваљарела и мислам дека тој ке биде замена за Лавеци во нападот.Изгледа дека Тевез нема да дојде туку Лавеци ќе му биде партнер на Торес.А и прочитав некаде дека играчите на Ливерпул бараат да се земе Овен назад.Јас не би имал ништо против да се врати дефинитивно една од легендите на Ливерпул
Нееееее само тоа не :) Не знам шо ќе ни е Овен да се врати, кога сите знајме дека неговото време веќе помина, подобро веќе ако не иди никој напаѓач, ќе си игра Бабел, не Овен да се врати...

јас мислам дека добро би било овен секако е бес пари како слободен играч нека помине една сезона во ливерпул ако не биде ништо да го продадат а и да не се ризикуе само со овен да се земи и лавеци

Хаха ок тогаш Хауард Веб :). Јас не сум те нарекол плачко за тоа што го напиша за пеналот, првен провери си кој те напаѓа. Второ не знаеш што пишуеш, чим видел на забавена снимка дека тоа не е пенал и признал после утакмицата значи не можел да види во живо што се случило. Така да воа црвеново што го болдирав ја отсликуе твојата интелегенција.
А ем ти објаснив дека не сметам дека е пенал, а тоа што свирна судијата е веќе друго. Среди си ги сеа импресиите од заговорите против Ливерпул што владеат во светов и пиши ми другпат што не е јасно. Стручњаче мое. :)
Гледам гледам момче.Сите стручњаци како тебе носат аватари шо уствари не сакат да ги носат...

Он топик:

Овен е играч кој бара по 110 000 евра на недела.Таква цифра за играч кој повеќе е на трибини отолку на терен е премногу.Ако дојде без оштета и ако сака да игра за до 80 000 арно ако не нека си игра Чемпионшип...Овој Лавеци да бида искрен не се сеќавам многу освен на неколку утакмици ама не сум му обрнал внимание

лавеци би бил одлично ршение за ливерпул...то би бил добар потег на рафа...

Лавеци не бил заинтересиран за Ливерпул, ќе останувал во Наполи. Негов проблем ако сака да се е*ава со Наполи.

Наполи гради империја, а Лавеци го знае тоа. Подобро да си остане таму, и да игра, и дај боже по некоја година да освојат Уефа куп (сега во тандем со Кваљарела ќе биде жустро). Иако сум фан на Ливерпул од војната во Хрватска наваму, мора да признаам дека Лавеци треба да биде кретен за да дојде да игра во тим каде тренер е Рафа Бенитез. Лавеци можеби е најбрз напаѓач во моментов, ама е ситен. таков кај Бенитез не пасува, оти играта на Ливерпул е на „туркање“. Лавеци го сакам во Ливерпул, ама ако не е тука Рафа.

А Овен, сигурно ќе дојде. Дали ќе биде тоа лош или добар потег ќе видиме после.

Гледам гледам момче.Сите стручњаци како тебе носат аватари шо уствари не сакат да ги носат...
Ама ме заеба, со гол газ ми налета. :)
Тоа е коа се кладам на вашето нежно момче Торес, сеа ке носам аватари туѓи. :)

Ама ме заеба, со гол газ ми налета. :)
Тоа е коа се кладам на вашето нежно момче Торес, сеа ке носам аватари туѓи. :)

Прашај си го чичко ти Видич колку е нежен. Уште не можи да се опорави кутрото.

Прашај си го чичко ти Видич колку е нежен. Уште не можи да се опорави кутрото.

Да бе и јас гледам Видич го боле грбот... ама тоа пехарот од Премиер Лига кога да го подигне и повредил некој нерв... :pos:

Да бе и јас гледам Видич го боле грбот... ама тоа пехарот од Премиер Лига кога да го подигне и повредил некој нерв... :pos:

Добро освојвте пехар јаки сте нема шо.
Муабетов беше за Торес ако не сфати. Оти бил многу нежен според стрико ти Дено.

Добро освојвте пехар јаки сте нема шо.
Муабетов беше за Торес ако не сфати. Оти бил многу нежен според стрико ти Дено.

Ама ти спомна дека и Видич бил нежен, па да ти кажам дека од тоа го повредил грбот... абе судбината така сакала, на таа радост, тој половина повредил :pos:

Ама ти спомна дека и Видич бил нежен, па да ти кажам дека од тоа го повредил грбот... абе судбината така сакала, на таа радост, тој половина повредил :pos:
Tuu pa dali se povredi Vidic vo obid na Eto'o da mu ja zede topkata koga Eto'o dae gol :)) mala sala :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom