ФОТО: Боки 13 претепан во Србија

• Креатор на темата Креатор на темата Пропалица
  • Време на започнување Време на започнување

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Локација
77.94.48.5:80
Контроверзниот шоумен навикнавме да го гледаме во екстремни изданија, но инцидентот кој го имал пред неколку дена, сигурно не е дел од шоу-бизнисот, јавува српски Ало.
boki-v.jpg-500.jpg

Магазинот објави фотографија на која јасно се гледаат повреди на лицето на Боки. Според Ало, македонскиот шоумен има исекотини на лицето, а според неговиот израз истите се премногу болни.

Од магазинот побарале и изјава од Бојан Јовановски, но тој само рекол дека нема коментар.

На неговиот Фејсбук профил, пред неколку дена објавил статус „Мажите склони кон насилство, се големи пи**и“.

Ова не е прв пат Боки да биде нападнат, но досега немал вака видливи повреди.

Шо не го убиле .. и од дека е овај изрод го носе епитето „шоумен“ ?!?

Најжално е шо вакви свињи добиват на публицитет оти голем број на страни од ФБ и телевизии исвестуват за овоа , додека важни настани и информации се кријат и потиснуват од јавноста ..

Неверојатно ...срби го тепале и само го гребнале а не го убиле :/

Не ме чуди самиот да се измавал за да се здобие со внимание, ништо не ме чуди од attention whores.

Nekoi lugje si gi ostvaruvaat sonishtata...

Не ме чуди самиот да се измавал за да се здобие со внимание, ништо не ме чуди од attention whores.
Не би ме чудел ни тоа каква раса ама можел да стави некоја флаша вг*з и да ги осудувавме албанците за ова :pos:

Нецивилизирано општество во која се шљакаат дами !!!! Хеј не го мавај женами бре хеј ... није она крива шта је такав !!!!

Баравте гледајте, реприза во недела во 19.30 пред вестите !!!

A koi bile tepacite? Sakam da gi castam pijacka. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom