ФОТО: Боки 13 претепан во Србија

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Контроверзниот шоумен навикнавме да го гледаме во екстремни изданија, но инцидентот кој го имал пред неколку дена, сигурно не е дел од шоу-бизнисот, јавува српски Ало.

Магазинот објави фотографија на која јасно се гледаат повреди на лицето на Боки. Според Ало, македонскиот шоумен има исекотини на лицето, а според неговиот израз истите се премногу болни.

Од магазинот побарале и изјава од Бојан Јовановски, но тој само рекол дека нема коментар.

На неговиот Фејсбук профил, пред неколку дена објавил статус „Мажите склони кон насилство, се големи пи**и“.

Ова не е прв пат Боки да биде нападнат, но досега немал вака видливи повреди.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Шо не го убиле .. и од дека е овај изрод го носе епитето „шоумен“ ?!?

Најжално е шо вакви свињи добиват на публицитет оти голем број на страни од ФБ и телевизии исвестуват за овоа , додека важни настани и информации се кријат и потиснуват од јавноста ..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Неверојатно ...срби го тепале и само го гребнале а не го убиле :/

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не ме чуди самиот да се измавал за да се здобие со внимание, ништо не ме чуди од attention whores.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.817
Поени од реакции
10.163
Nekoi lugje si gi ostvaruvaat sonishtata...

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
Не ме чуди самиот да се измавал за да се здобие со внимание, ништо не ме чуди од attention whores.
Не би ме чудел ни тоа каква раса ама можел да стави некоја флаша вг*з и да ги осудувавме албанците за ова :pos:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
Нецивилизирано општество во која се шљакаат дами !!!! Хеј не го мавај женами бре хеј ... није она крива шта је такав !!!!

Баравте гледајте, реприза во недела во 19.30 пред вестите !!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
151
Поени од реакции
179
A koi bile tepacite? Sakam da gi castam pijacka. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom