Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
I

Intex

Гостин
Ајде бе не губете надеж. Имаме уште шанси за титулата. Ако денес Јунајтед изигра нерешено со Портсмут, разликата пак ке биде поен. Јунајтед игра на два фронта (ЛШ и ПЛ) и плус имаат и меч со Арсенал за играње. Ајде надевајте се, зошто надежта последна умира.
После синока немаме шанси за титула. После толку добро одиграно оваа сезона, Ливерпул нема срека да ја освои титулата.
 

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Само смирено и нема потреба од нервоза што си е наше ке си биде наш!!!


 
Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Абе знај некој дали парите шо останаја од Роби Кин 20 милиони ќе се придадат на буџетот в година ?
 
Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Pa normalno deka treba da se pridadat za budzetot za narednata godina,tie 20 milioni dobro bi mu dosle na Benitez moze da zeme nekoe kvalitetno zasiluvanje so tie pari a mozebi i dvajca dobri igraci pa sega ostanuva da vidime kakvi zasiluvanja ke donese vo letniot preoden rok,se nadevam nekoi dobri igraci,ni treba nekoj kako Lennon od Totenhem i togas bi bilo podobro barem jas mislam taka.
 
Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Еве вечерва последно прочитав од англиски форум дека можно било реина и лукас во атлетико а ние да го земиме агуеро од таму и да го купиме диего лопез од Виљареал. Исто така пишува дека во вторникот едниот од американците прошетал низ Енфилд со двајца арапи и дека била договорена продажба. Колку е ова точно не знам.
 
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.639
Поени од реакции
3.261
Могуќе:pipi:. Позадоволен би бил со некое друго засилување во нападот, ама сепак и Тевез можи да се вклопи добро во тимот, само не знам каков пречек ќе добие од навивачите :)
 
T

the Carpenter

Гостин
Не ни требаат попарени глупи индијанци во тим. Посебно што доаѓаат од еден сељачки клуб. Уствари анс ниошто не ни треба. Нека се врати Вороњин, и тој да биде опција во нападот, а да не извисиме пак само со Торес. Пак ако се повредеше и тој, ќе наебевме 102 проценти. Со Нгог не се брка титула. Друг трансфер не ни треба, барем јас така мислам. Освен......

подитно да се набрка џуџето Реина и да се даде шанса на некој друг голман. За Каваљери, Бенитез плати многу кеш, а играше само во куповите. Не е лош голман. Дури и да е лош, не е полош од Реина. Само на голманската позиција сме тенки ко американски памет.

Инаку немам ништо против да го лапнеме и Мајкл Овен за ич пари.....знам, знам, предавник е, ама наш е!
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom