Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Абе интер може сакаше да им ја пушти на милан ама милито не попушта за жива глава
Гајле ти е, важно им го ишљакавме на комшикиве.inaku shto se raduvame be? Lazio, Napoli i Udine treba da kiksnat za toa nezasluzheno treto... thats not happening.
shlakanje e 1-0Гајле ти е, важно им го ишљакавме на комшикиве.
Занети е играчиште, на 38 години у 80 та минута трча сам од своја половина до гол.Колку и да ги мразам Милан, овој Ибра стално коа ќе се доближеше до гол се потев. Играчиште е, тоа никој не му го спори, ама што дека кога е искварен до срж.
Инаку ај честито нека ни е победа, и плус пак сме у игра за 3 место а? Удинезе и Наполи ако изгубат, и ние го тепаме Лацио, и што друго треба да се деси?
Утешна награда: онадуење комшики.inaku shto se raduvame be? Lazio, Napoli i Udine treba da kiksnat za toa nezasluzheno treto... thats not happening.
И ја бев убеден дека им ја даваат, убеден максимално, до јаја, само очигледно различно размислуваат у Интер што до некаде е и добро, играат за навивачите и тоа е тоа, без оглед на Се, ова е случај у Германија и Англија најмногу, еве денес Болтон го шмркнаа на крај од клуб кој одамна обезбеди опстанок и најверојатно овие ќе испаѓаат, нит Муамба нит ништо, нема лабаво таму..ајде сеа ти дај си некоја од теориите у кои се е местено. Знам дека ја смислуваш да ти биде што е можно посложена
Овај Цезар шо јазик еј... ако и дава оралка на некоја, мислам дека ќе ја раскљафти до умирачка.
А тој прееска става слика и вика си го имаме ние со комшиитеУтешна награда: онадуење комшики.
Фалеше уште некој за рака да фатеше па двајца да трчаа.Занети е играчиште, на 38 години у 80 та минута трча сам од своја половина до гол.
Спринтот му беше ...Занети е играчиште, на 38 години у 80 та минута трча сам од своја половина до гол.
Богами алал да му е како игра,него да ни го дадете нас и таќе имамо двајца ветрани у тим да им прави друштвоСпринтот му беше ...
Сериозно, има нешто у човеков, треба да се испита зашто не е можно ова, контра секоја логика иде, до пред некоја година имаше низа од 149 натпревари последователно каде настапил, а потоа беше суспендиран поради жолти картони. Цар.
Страма: Милито, дај бе пушти им на комшиите!Абе интер може сакаше да им ја пушти на милан ама милито не попушта за жива глава