Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Мене сеедно ми е, јас полека ги откривам кои се за јуве, како полжави после дожд излегоа сезонава :)

А и не знам баш дали ќе се тешат, два пати ги тепавме, фактички ние им го земавме првото место во убер најлошата сезона последниве години
Првиот пат кога ги тепавме 1:0 стварно бевме лоши и сам не знам како ја добивме таа утакмица... сега сме супер, само благодарение на глупоста на Лусио и на лоша одбрана страдаме. Има шанси оваа екипа да се среди да биде топ, само добри напаѓачи и средување на одбраната, и нечепкање во средниот ред со исклучок на Дејан. Дејан аут, Кутињо ин. Тоа е тоа.

И Страма да остане. Верувам во човекот, има харизма, гледам дека го сакаат играчите.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Првиот пат кога ги тепавме 1:0 стварно бевме лоши и сам не знам како ја добивме таа утакмица... сега сме супер, само благодарение на глупоста на Лусио и на лоша одбрана страдаме. Има шанси оваа екипа да се среди да биде топ, само добри напаѓачи и средување на одбраната, и нечепкање во средниот ред со исклучок на Дејан. Дејан аут, Кутињо ин. Тоа е тоа.

И Страма да остане. Верувам во човекот, има харизма, гледам дека го сакаат играчите.
Aпсолутно си во право за се.

Одбраната ни е доста лоша, но цела дефинитивно не треба да се менува, тоа е па најлошо. Маикон ептен ми забушава, да можеме да го дадеме и Фараони да го фураме ќе биде добро. Или Нагасаки таму, а да бараме друг за лево.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Гуарин одлично одигра вечерва,т.е цел среден ред беше одличен.
Одбраната да се подмлади со квалитетни играчи,а и нападот исто !

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Заради победава денес, Лусио заслужува по една клоца од цел тим. Знам дека на други наптревари го изгубивме трето место и све тоа, ама лаганоста со која ја посра работата, нервира.
Денес пак беше како изгубен во простор на голот на Ибра.

Убава победа, убава игра. Стариве пак помалце забушаваат (како е толку тешко да се расчисти една ебана топка), Гуарин да се откупи, Милито ги ебе и понатаму Милан :). Тоа е тоа одприлика.

Си го испратија Кордоба на убав начин. Јбг, верен играч, можда не најдобриот дефанзивец на свет, ама добар играч бил секогаш, така да си го залужи испраќањето. Иако ја би испратил уште 5-6 души со него, одма. За ветерани ова, не минути од благодарност.

И фала богу што не играа и они ринге-ринге-јаја на средина на терен, како Барса вчера за Пеп :D . Благодарен сум им за тоа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

поздрав до комшиите :pos:

најмногу со победава ми беше кога Ибра и Мунтари провоцираа на головите а на крајот го сркнаа и посебно за господинот фестер каде секогаш судиите му се криви а денес ни Рицоли не го спаси од Интер....

па на крајот како ги провоцираа црно-црвените селани цела публика:pos:..па па па му докажаа кој владее во Милано

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Е значи најпоштен тим сме.И кога требаше да им ја пуштиме на комшикиве, им зачукавме 4 гола.
Знам дека не беше битна утакмицава ама сепак ми се направи ќеф со победава.
Чао за Кордоба,фала ти за се! (y)
П.С. Доклку не иде Пеп,Страма мора да остане,никој друг!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
За малце ке заборавев,

Сулеј , ах бе сулеј бе., пола Интер го искрши од кутек и згора на тоа го лижеше знакчето на Милан кога го заменија. Да бев во управа ке им дадев клаузула на милан на 100 милиони за суљо за да неможат да го купат и би го пратил негде во Бурсаспор за 1 милион. Гомно црно...

Кордоба го испочитуваа на најдобар можен начин, вреди човекот и остана верен на Интер до самиот крај,Гуарин мора да се откупи дечкото е машина во средина башка и има топ удар само единствен проблем со него се повредите,за Хавиер незнам од кај да почнам пак имаше 100 метра трк во 84та минута , треба да сме пресрекни што имаме капитен како него за разлика од .... Амброзини на пример :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Дај некој репост онаа сликана со Занети (порано и сега) кај што не му се менува ликот и е спореден со Милито или Марадона, не се сеќавам. Се убив у листање назад 1300 страници има :S

Трча како 20 години да има!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
За малце ке заборавев,

Сулеј , ах бе сулеј бе., пола Интер го искрши од кутек и згора на тоа го лижеше знакчето на Милан кога го заменија.
Само подалеку од нас да е.
И Ван Бомел го искрши Рики, уште од прво полувреме требаше овие двајца да имаат жолт. Не знам дали приметивте, кога излезе Рики, Ван Бомел дури тогаш доби жолт за некој старт и цел стадион му даваше фејк овации на Рицоли...

Kajgana Shop

На врв Bottom