Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Честито на Јуве за титулата најпостојани беа немаа натпревари во Европа одлични засилувања земаа се им пасна дури и миланезот Бориело кој го немаше цела сезона се разигра последните најважни натпревари.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Честитки за Јувентус, и сите тројца саглам фанови на форумов ко Bianconero vero, а вие другите "фанови" сега после титулава може да ги тргнете банерите од Барселона и Челзи во потпис и аватарите од Манчестер, пошо не е фер ради Конте барем.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Честитки за Јувентус, и сите тројца саглам фанови на форумов ко Bianconero vero, а вие другите "фанови" сега после титулава може да ги тргнете банерите од Барселона и Челзи во потпис и аватарите од Манчестер, пошо не е фер ради Конте барем.
smiri se komshivke <3
kao marmalad ve machkavme. :icon_lol:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
демек потписите ти се мерило колку се саглам фановите :)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Зашо бе никој не го спомнува голот од офсајд? Не ми е интересно само честитки да читам (n)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.584
Поени од реакции
17.426
Не беше офсајд видете ако не вервате :)

ФАЛА НА СИТЕ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ !

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Едно мало дежа ву :icon_lol:

Токму и поради тој натпревар не ни верувам многу во тие “пријателски“ натпревари, секој за себе си игра...

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Честитки до фановите на Јувентус за титулата и до година да не [:D] ја освојат пак.

Заслужено освоена титула овој пат (ако пак не е намсетена) после се она што им се случи во 2006 година кога паднаа во втора лига. После тоа им требаа 5-6 години да се опорават и достојно да се борат за титулата. Браво.

Forza Milan!

С

сашенко

Гостин
Да, не можам да сфатам поддржувачи на 2-3 клуба. Или еден или ниеден.
А ја па неможам да сватам луѓе шо наоѓаат маана во се.Батали бе ако сакаат за 200 нека навиваат, немоеш да го контролираш тоа, ја не избрав да навивам за Јуве.Од детиште едноставно од така сум ги гледал и ми влегоа у крв шо се вика и нема шанси да бидам за некој друг.Јбг некој си ги поштува така повеќе клубови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom