Интер - Милан, 06. мај, 20.45

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе кај го најдоја овај Рицоли, подобро би судел некој од Тунгузија него овај смотаниов.

155404_322317871170069_153353974733127_732120_1196093441_n.jpg

Ебем ти лигата ебем ти, раат да не можеш фудбал да гледаш. Непризнат гол на Камбијасо, непостечки пенал за босанското џубре. Интер ги згази во буквална смисла, а има резултат 1-1, смешно.

Мора да вратат судиите за поништените голови. :D
Судиите ја имаат 2. :D

Ццц која кражба... Интер по овој дуел и дефинитивно е најоштетен тим од цела Серија А, се по список.

Цезар ѕвер!

Сум за добар натпревар и добро дерби, со многу шанси и голови. Може и Милан да победи 5:0 ама сите голови што ќе ги постигне да бидат важечки. Проблемот е тоа што кога беше направен "прекршок" од Цезар, он урлаше, се караше и се останато, а после 10 секунди се смее и се зеза со Ибрахимович и не е договорено? Ма немој да ме јебеш бре.

П.С Рицоли ако имаш ќерка да и го начукам до грклан и да се задави од него, гомно глупаво. Суди фер и коректно, без разлика кој ќе победи.

Форца Интер!

Судиите прават се што можат за да го одржат Милан у игра за Скудетото :icon_mrgr:

Смешни се судииве како да очекував пенал кога незнаат како дај им пенал

Inaku Cezar mu rekol na Ibra: Ako si chesen ke shutirash nadvor :), oficijalno
:pos:

Не не, му рече шутирај ми десно... и би десно.. :rolleyes:

Шала на страна, не заслужува Милан резултат денес.

Браво за играта на Интер во прво полувреме. Millito - pure class.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Не дека ги обожавам Интер ама толку рефбол е надвор од верата. Треба малку со усул, не за едно полувреме чист поништен гол и апла поклон пенал.
Не треба да сакаш некој тим за да бидеш праведен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom