- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 1.370
- Поени од реакции
- 1.235
И дали некој знае нешто прочитав некој пост на форум дека вчера било пронајдено некое лице во бессознание од тепање во кола мазда на Кале ? Го нашла полицијата.....така прочитав
Види вака : веќе неколку години се труби за присуство на ќелии на ал каеда на балканот.Ако не ти се доказ толпа фанатици брадосани со арапски знамиња кои викаат "смрт на неверниците" бранејќи ги притоа убијците на недолжни и ненаоружани луѓе што треба да се случи обезглавување на МТВ во живо за да поверуваш?Да, имам идеја, кога се залагате за ширење на вистината, држете се до ширење на вистината.
Извртување на истата за привлекување поголемо внимание е манипулативно и ја упропастува целата кауза.
Толку од мене.
Не бе, иако ги обезглават, од каде да знае он? Може се евреите..Види вака : веќе неколку години се труби за присуство на ќелии на ал каеда на балканот.Ако не ти се доказ толпа фанатици брадосани со арапски знамиња кои викаат "смрт на неверниците" бранејќи ги притоа убијците на недолжни и ненаоружани луѓе што треба да се случи обезглавување на МТВ во живо за да поверуваш?
Па има радикален ислам во македонија, само не знам како е тоа нешто ново.па тоа е основниот проблем кај нив, ако може да се нарече проблем.
Постојано ги мешаат националистичките и верските мотиви. Значи не ги мешам јас, него они самите! Не сум им ја крив што самите се заебуваат...
А не дека и не се поврзани, голем дел од УЧК се водат по радикалниот ислам и читаат таква „литература“. Да видиш што се има по шарпланинските и кумановските села ќе помислиш дека си у Авганистан.
значи, ФАКТ е дека радикални исламисти шетаат кај нас, секојдневно, и ги има многу. Дел од нив дојдени од страна да „регрутираат“, другиот дел се баш тие регрутираните.
Мислам, и после ова шо се деси, илузорно е да кажеш дека кај нас не постои опасност од радикален ислам и дека е безбедно...
Па барав на нет сега. Човекот еве и претоа пишувал и за кај нас и за покраина.Кај ги најде овие, полн погодок , за тоа известуваат
Damn nigga !! Колку до нив се женски профили ?Може на фб имам 7 ЛАЖНИ
Statweestics @statweestics
#spreadthetruth is getting popular, +800% the last hour : http://statweestics.com/1018676/
Од мене и Везилка.
4Damn nigga !! Колку до нив се женски профили ?
Епа очигледно ова нема да се случи... пошто поголем повод за освестување освен протест на 4000 души кои поддржуваат радикалци, не глеам...Па има радикален ислам во македонија, само не знам како е тоа нешто ново.
Баш нас страмците не предупредуваа за овој проблем со години, а експертиве зборуваа како ние не сме членка на НАТО, нема за што да се грижиме итн итн.
Кога вториот најголем финансиер на радикален ислам во Европа, Гадафи, го утепаа, скоро цел форум ја критикуваа Америка и ЕУ за тоа и бараа правда за Гадафи.
Светот одамна знае дека има радикален ислам на просторов, на нас ни треба освестување, не на нив.
Па има радикален ислам во македонија, само не знам како е тоа нешто ново.
Баш нас страмците не предупредуваа за овој проблем со години, а експертиве зборуваа како ние не сме членка на НАТО, нема за што да се грижиме итн итн.
Кога вториот најголем финансиер на радикален ислам во Европа, Гадафи, го утепаа, скоро цел форум ја критикуваа Америка и ЕУ за тоа и бараа правда за Гадафи.
Светот одамна знае дека има радикален ислам на просторов, на нас ни треба освестување, не на нив.
Не само Гази Баба, Чаир, Арачиново, туку секое место каде што се мнозинство (албански националисти помешано со радикален ислам). Лесно е на твитер да се правиме луди, а да живееш таму еден ден? Да гледаш во земја кога поминуваш, само затоа што си Македонец? И НА НАС ВИКААТ НАЦИОНАЛИСТИ?Гледам ти уште не си освестен....се шеташ низ Гази Баба,Чаир,Арачиново навечер после 00? Безбедноста би требала да ти е иста како кога би се шетал во Аеродром....Тешко братче не треба да твитираме само, ТРЕБА ДА УРЛАМЕ! За нив е нормално да си чуваат нелегално оружје по дома....
Пред некој ден претепале со палка човек во Чаир зошто ги провоцирал. Тепаниот Македонец го привеле овие другиве пошо биле испровоцирани не биле приведени.
Вака нешто да објаснам кажав тогаш ке повторам пак. Можеш д апровоцираш НЕСМЕЕШ ФИЗИЧКИ ДА СЕ ПРЕСМЕТУВАШ. И мене ме провоцираат Албанчиња шо треба да извадам палка и д аги фатам сите на волеј? Би требало по случајов да ги уапсат нив посшо ме провоцирале! АУТ ОФ МАЈНД Е РАБОТАВА!
Oни се преосетливи на таа тема. Не би ризикувал. Ако немаш другари муслимани не би сфатил. А сигурен сум дека не подржуваат ништо такво.Види мајката? а дали е "скроз фер" модератор на форумов кој има исто така другари модератори/ки ХРИСТИЈАНИ, и кој викаше дека е против убиците ако искочат дека се албанци, и иако потоа излегоа дека се Албанци, он застана во нивна одбрана, погази све што кажал, и отиде на "протест" дали он се секираше за другарите Христијани, дали е он скроз фер?
Не било фер за другарите муслимани?? немој да ме јебеш бре!! ако веќе стварно мислиш дека не е фер, тоа значи дека и они се дел од нив! (иначе не би се навредиле) и не заслужуваат да ти бидат пријатели!