#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ej ne se zamaraj, polna e so nebulozi i ovaa
Иако девојчето е изгубено во простор, барем кажа свое мислење, како што доликува на секој после 15 години.
Кажа НЕШТО (иако беше тешка глупост, но сепак..)
Останативе малоумнци не можат едно мислење да состават, а даваат забелешки за акцијата. Ова е..ова е..ова еЧудесен, чудесен свеееет

Не сум во тек (пак),што 18 часот,каде што ќе има ?

Истото што го правевме вчера во 22 часот, масовно твитање/ретвирање на твитови со хаштаг #spreadthetruth. Само пазете што ритвитувате!

Ќе се твита за настанот со хаштаг на крајот од твитот #SpreadTheTruth .. или само retweet прај на другите..

Ааа јас мислев некој контра протест за будење на македончето (сеуште не сме сите македонци како што ни доликува) :)

Добра поента.
Само кај нас во Македонија, откако утепаа Македонци, има дел од Македонците кои се бунат на акција за ширење на вистината..ц ц. ц.
Највероватно соросоиди

Иако девојчето е изгубено во простор, барем кажа свое мислење, како што доликува на секој после 15 години.
Кажа НЕШТО (иако беше тешка глупост, но сепак..)
Останативе малоумнци не можат едно мислење да состават, а даваат забелешки за акцијата. Ова е..ова е..ова еЧудесен, чудесен свеееет

Многу јасно, конкретно и најубаво и ја долови суштината на сето ова што го правиме. Стварно не ми е јасно што треба да им се случи на луѓево да сфатат дека овој проблем е реалност, и дека може многу лесно да им го сруши и нивниот педерско розев свет во кој очигледно живеат!

Еј се расправав со една вчера за ова, ми вика да не сакате војна кога ќе гинат сите тука? :facepalm: И пишав само оди прашај ги родителите на децата што сакаат моментално, мислев дека ќе помисли на нејзините деца со тоа што го пишав ама џабе.

Нивните деца и неодат по Арачиново,Чаир нивните нежни ножиња се само за по улиците на Прага,Брисел и сл.

Барем да се има селектирани добри твитови кои ќе се повторуваат, вака секој различно, секој на свој начин, збунувачки е за некој кој не знае што се случува.

оу не, не многу исти твитови да има, вчера дури не обвинија дека у темава имало шема за твитање по која морало сите да твиитаат, па плус тоа што многу биле нови акаунти им гарантирало дека ние сме пратени од партија да го срушиме соживотот... :pos:

Мислам конспирасис еврвер...:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom