Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Глупави се на ИСТ начин, прочитај го мојот став тука http://www.twitlonger.com/show/h9u0uc
Барем да беа глупи на оригинални начини, ќе беше поинтересно..
Ej ne se zamaraj, polna e so nebulozi i ovaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глупави се на ИСТ начин, прочитај го мојот став тука http://www.twitlonger.com/show/h9u0uc
Барем да беа глупи на оригинални начини, ќе беше поинтересно..
Иако девојчето е изгубено во простор, барем кажа свое мислење, како што доликува на секој после 15 години.Ej ne se zamaraj, polna e so nebulozi i ovaa
Ќе се твита за настанот со хаштаг на крајот од твитот #SpreadTheTruth .. или само retweet прај на другите..Не сум во тек (пак),што 18 часот,каде што ќе има ?
Не сум во тек (пак),што 18 часот,каде што ќе има ?
Ќе се твита за настанот со хаштаг на крајот од твитот #SpreadTheTruth .. или само retweet прај на другите..

Највероватно соросоидиДобра поента.
Само кај нас во Македонија, откако утепаа Македонци, има дел од Македонците кои се бунат на акција за ширење на вистината..ц ц. ц.
Иако девојчето е изгубено во простор, барем кажа свое мислење, како што доликува на секој после 15 години.
Кажа НЕШТО (иако беше тешка глупост, но сепак..)
Останативе малоумнци не можат едно мислење да состават, а даваат забелешки за акцијата. Ова е..ова е..ова еЧудесен, чудесен свеееет
Има и таков .Ааа јас мислев некој контра протест за будење на македончето (сеуште не сме сите македонци како што ни доликува)![]()

Има и таков .![]()
Еј се расправав со една вчера за ова, ми вика да не сакате војна кога ќе гинат сите тука?И пишав само оди прашај ги родителите на децата што сакаат моментално, мислев дека ќе помисли на нејзините деца со тоа што го пишав ама џабе.
Барем да се има селектирани добри твитови кои ќе се повторуваат, вака секој различно, секој на свој начин, збунувачки е за некој кој не знае што се случува.