Тоа сакав да прашам. Кој е @macedon_kid да се јави на рецепција овде.Леле, кој е овој, не е нормален
@jovanatozija Дај ми број, заинтересиран сум за оралка, а другар ми Џеват комплет би те ковал.#kajgana
Ако сметаш да влезеш во политиката, треба да научиш да се контролираш повеке. Ладнокрвноста се вика.Ilumious; Crazy in Love;
Банирајте го татаров од темава, да не ја загадува и да не ме влече за јазик без потреба.
Види мајката? а дали е "скроз фер" модератор на форумов кој има исто така другари модератори/ки ХРИСТИЈАНИ, и кој викаше дека е против убиците ако искочат дека се албанци, и иако потоа излегоа дека се Албанци, он застана во нивна одбрана, погази све што кажал, и отиде на "протест" дали он се секираше за другарите Христијани, дали е он скроз фер?Не е добра идејата, многу од нас имаме муслимани добри другарчиња, они секако не го подржуваат радикализмот, но мислам дека не е скроз фер кон нив. Јас мислам дека твитер е океј. Ќе средам 10тина реченици после, ќе додадам линкови и слики, да биде по продуктивно.
Добра поента.УСПЕШНОСТА НА АКЦИЈАВА СЕ МЕРИ СО БРОЈОТ НА КОНТРАШИТЕ
Еј се расправав со една вчера за ова, ми вика да не сакате војна кога ќе гинат сите тука? И пишав само оди прашај ги родителите на децата што сакаат моментално, мислев дека ќе помисли на нејзините деца со тоа што го пишав ама џабе.Чекај мене само едно нешто не ми е јасно..како може некој да е против ова што се случува тука?
Како може да не си против радикалниот ислам и тероризмот?
Зарем овие куртони не мислат дека нивните деца,внуци или браќа,сестри,мајку,татковци може да ги снајде истото што и тие 4 деца и 1 постар човек?
Нели мислат дека и нивно дете може да биде искасапено/дигнато у воздух/изрешетано седејќи во парк на клупи или на излет со другарчињата?
Зошто имаат потреба да хејтаат на нешто што луѓе од тука се нафатија да го направат за доброто на сите?
Секоја чест хејтери,влијателни и остали куртони,некој ден ако ви се случи нешто слично на ова немојте да го кренете гласот и да се курчите,сетете се на ова и обесете се на најблиското дрво.
п.с Ако немате дрво,контактирајте ме,иам ебено јака вишна,10 души оддеднаш може да се обесите.
Глупави се на ИСТ начин, прочитај го мојот став тука http://www.twitlonger.com/show/h9u0ucЕј се расправав со една вчера за ова, ми вика да не сакате војна кога ќе гинат сите тука? И пишав само оди прашај ги родителите на децата што сакаат моментално, мислев дека ќе помисли на нејзините деца со тоа што го пишав ама џабе.
Јас сум.Тоа сакав да прашам. Кој е @macedon_kid да се јави на рецепција овде.